OOTD: twee zomerse jumpsuits

Nu het lekker warm is buiten draag ik maar al te graag zomerse jumpsuits of playsuits. Ik heb twee nieuwe jumpsuits besteld bij Femme Luxe Finery en laat deze vandaag in twee OOTD’s aan jullie zien.

Sutton, de beige playsuit

OOTD: twee zomerse jumpsuits Beige Low V Neck Belted Utility Playsuit - Sutton
Beige Low V Neck Belted Utility Playsuit - Sutton Beige Low V Neck Belted Utility Playsuit - Sutton

Sutton, de beige playsuit, is perfect voor overdag. Je kunt hem gemakkelijk dragen als je een dagje gaat shoppen of naar een attractiepark gaat. Ik vind het zelf erg fijn om er een hemdje onder te dragen, zodat je niet volledig naakt in een toilethokje zit en niet al teveel decolleté laat zien.

Er zit officieel ook een riempje bij, maar als je mijn artikel met kledingtips voor kleine vrouwen hebt gelezen, dan weet je dat ik dit beter weg kan laten. Het riempje heeft wel vier verschillende gaatjes, dus ik denk dat deze vaak goed past en wie weet gebruik ik hem een keer op een zwart jurkje!

Het stofje is een beetje apart en zelf niet heel luchtdoorlatend. Alleen doordat de playsuit wat wijder is, ademt hij enigszins. Op een hele benauwde dag zou ik deze persoonlijk in de kast laten hangen, maar bij een temperatuur rond de 20 graden is hij perfect en ontzettend leuk! Ik ben hier absoluut heel blij mee.

De Sutton playsuit is verkrijgbaar voor €52,95 (nu afgeprijsd naar €26,95).

Mila, de witte jumpsuit

OOTD: twee zomerse jumpsuits
White Sweetheart Neck Jumpsuit - Mila
White Sweetheart Neck Jumpsuit - Mila
OOTD: twee zomerse jumpsuits

De tweede zomerse jumpsuit vind ik perfect voor de avonduren! Ik zie mezelf hier al helemaal in zitten op een tropische bestemming bij het avondeten. Alleen je kunt hem natuurlijk ook perfect aan naar een feestje of misschien zelfs een feest met wit als thema.

Deze jumpsuit heeft een vrij lange broek voor mij (1.62m), maar ik vind dat bij deze absoluut niet storend. In het bovenstukje zitten twee beugels, waardoor je eigenlijk al veel steun hebt van de jumpsuit zelf. Alleen met een strapless bh weet je zeker dat je goed zit. Het topje blijft daarnaast ook goed zitten en zakt bij mij niet af.

De jumpsuit schijnt wel een beetje door, dus met de kleur van je lingerie moet je goed opletten. Ik heb hier zelf huidskleurige lingerie aan en dat scheen niet door, maar ik denk dat je zelfs wit ondergoed hieronder zult zien. De stof is overigens wel vrij dik, van goede kwaliteit en hij lucht goed door.

Ik vind hem verder echt ontzettend leuk staan en denk dat ik hem de aankomende zomer nog veel ga dragen. In combinatie met deze sleehakken vind ik hem ook nét wat stoerder en met het strikje voor wat accent op je taille ben je klaar om te gaan!

De Mila jumpsuit is verkrijgbaar voor €31,95 (nu afgeprijsd naar €15,95).

Femme Luxe Finery

In een vorig artikel schreef ik al een review over Femme Luxe. Ik vind het persoonlijk een hele fijne Engelse webshop, waar je goed kunt slagen voor outfits om uit te gaan, maar ook goede loungewear pakken. De kwaliteit van de kleding is goed en ik vind zelf maat M (10) het fijnste zitten. De maattabellen op de website zijn overigens ook heel duidelijk. Als je voor de eerste keer gaat bestellen is het dus aan te raden om jezelf even op te meten en aan de hand van deze tabel jouw items te bestellen.

Ik heb tot nu toe pas één item gehad die niet paste en dat was een broek met bretels. De bovenstukjes zijn soms namelijk aan de krappe kant. Ik kreeg de bretels amper over mijn schouders en dat zat daarom absoluut niet lekker. De broek zat daarentegen wel perfect, dus binnenkort ga ik even aan de slag om de bretels eraf te halen. Dan kan ik hem gewoon nog prima dragen! Mocht je deze willen bestellen hou daar dan rekening mee en bestel eventueel een maat groter.

Over het algemeen ben ik heel tevreden over deze twee zomerse jumpsuits en het is echt een geslaagde aankoop! Door de vele items in de webshop is het soms even een zoektocht, maar ze hebben veel leuke en originele items. Als je hier wat besteld, dan zul je niet snel iemand in dezelfde outfits zien lopen en dat vind ik het leukste aan online shoppen!

Welke jumpsuit vind jij het leukst?

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Jewel

  Ziet er super uit!

 • avatar
  Sanne

  Leuk! Hou ook wel van een jumpsuit in de zomer. Vind de korte denk ik het leukste!

 • avatar
  labellabora

  Leuk leuk! ??

 • avatar
  Simone

  Heel leuk allebei!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP