Femme Luxe shoplog #2

Femme Luxe shoplog #2

Een ietwat zomerse shoplog voor deze tijd van het jaar, maar ik heb nog een zonnige vakantie voor de boeg. Ik vertel je in dit artikel alles over mijn vakantiebestemming en dan weet je meteen waarom deze kleding van pas gaat komen!

Op vakantie naar…

In oktober heb ik samen met mijn vriend onze zomervakantie pas gepland staan. We gaan er dan even tussenuit en tijdens deze vakantie vliegen we naar Turkije. Aangezien het daar hoogstwaarschijnlijk dan nog rond de 25 graden is kan ik nog wel wat zomerse items gebruiken.

We slapen in het Titanic Deluxe in Belek. Het is voor ons de allereerste keer all inclusive in Turkije, dus we zijn enorm benieuwd hoe dit gaat bevallen. We zijn wel van plan om nog een excursie te plannen en ik wil eigenlijk sowieso een bezoekje brengen aan de Sephora, dus ik denk dat we de dagen afwisselend met dagen aan het strand en het zwembad prima kunnen vullen!

Gebreide off-shoulder top

Femme Luxe White Bardot Knitted Frill Top - Maddy
Top van Femme Luxe – Jeans van Levi’s

Al een hele tijd vind ik zo’n geribbelde top super leuk. Toen ik de mogelijkheid had om hem te bestellen besloot ik het eens uit te proberen. Het is een witte off-shoulder crop top in een gebreid stofje. Ik vind zo’n top heel leuk om te combineren met een high waisted jeans, waardoor je hem in meerdere seizoenen goed kunt dragen.

Alleen heel eerlijk gezegd is dit het eerste item van Femme Luxe waar mij de kwaliteit echt van tegenvalt. Het stofje is namelijk erg dun, doordat je hem wanneer je hem aantrekt uitrekt. De top is wanneer je hem vast hebt heel klein, maar stretchy waardoor je hij wel goed past. De White Bardot Knitted Frill Top (€13,95) is niet heel goedkoop en daarom had ik er eigenlijk wel meer van verwacht.

Rode blouse

Femme Luxe Red Chain Printed Long Sleeve Shirt - Tina
Blouse van Femme Luxe – Jeans van Garcia

Eén van de items die eigenlijk niet meegaat op vakantie, maar waar ik wel heel benieuwd naar was is de Red Chain Printed Long Sleeve Shirt (€17,95). Typisch zo’n item dat ik enorm tof vind, maar waarbij ik een klein beetje twijfel of hij me wel staat. In zo’n geval geldt bij mij: gewoon doen! En ik ben ontzettend blij dat ik dat deed, want dit is mijn favoriete nieuwe blouse.

Ik heb deze blouse besteld in maat 10 (38) en deze zit eigenlijk erg goed. De mouwen zijn aan de lange kant, maar ik denk dat dit oversized effect er ook wel een beetje bij hoort. Ik vind het detail op de rug ontzettend gaaf en ik ga deze aankomend seizoen wekelijks dragen, dat weet ik zeker.

Lichte spijkershort

Top van Colourful Rebel – Short van Femme Luxe

Een extra short kon ik nog wel gebruiken. Het afgelopen jaar ben ik toch wat kilootjes kwijtgeraakt en dat was tijdens mijn vakantie naar Curaçao goed te merken. Ik had allemaal shorts meegenomen die veel te groot waren, oops. Daarom vanaf nu weer een short in maat 10 (38) die echt perfect zit!

Ik koos als groot liefhebber van lichte jeans de Acid Wash Extreme Rip Distressed Shorts. Ik was al een tijdje opzoek naar zo’n extreem ripped short, want ik vind het effect mooi! Daarnaast is deze short gewoon een stuk langer aan de achterkant, wat ik persoonlijk zo fijn vind (lees: geen vastgeplakte billen aan warme stoelen).

Witte bralette met short

Co-ord set van Femme Luxe

Ik vind het enorm spannend om dit soort setjes te dragen, maar ik vind ze altijd bij anderen ontzettend mooi. Ken je dat gevoel? Na het zien van deze Instagram foto met de White Halter Neck Bralette & Shorts (€21,95) moest ik hem wel bestellen.

Ik vind deze two piece sets echt perfect voor een dagje aan het strand. Misschien voor wanneer je niet gaat zwemmen, maar eerst heerlijk gaat zonnen of om je in te kleden na het zwemmen. Het setje is ook een maat 10 (38), maar viel verrassend groot. Achteraf gezien had ik een maatje kleiner ook kunnen hebben, zodat met name het broekje net wat beter aan zou sluiten.

Conclusie

Ik ben heel blij met mijn nieuwe items van Femme Luxe! Het eerste item viel qua kwaliteit enorm tegen, maar de rest is allemaal zo mooi. Met name de stof van de blouse en de jeans voelde beide zo dik en stevig aan. Ik denk dat deze items echt jaren mee gaan. Het blijft leuk shoppen met zulke prijsjes!

Heb jij al eens iets besteld bij Femme Luxe?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Edith-Sofia

    Goed vooruitzicht! Leuke items. Het off-shoulder topje vind ik er leuk, jammer dat de kwaliteit daarvan zo tegenvalt.

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP