fbpx

Cibdol Oil

Foto's aan de muur met MIXPIX

Foto’s aan de muur met MIXPIX

Ietwat persoonlijkheid kon de muur in onze woonkamer nog wel gebruiken. Op BesteCanvas.nl bestelde ik de nieuwe MIXPIX canvasjes. Die kun je perfect gebruiken om jouw favoriete foto’s aan de muur te hangen!

Foto’s aan de muur

Foto's aan de muur met MIXPIX

Foto’s aan de muur geven toch al snel een persoonlijkere touch. Ik vond de muur in onze woonkamer altijd al een beetje kaal, maar wist nooit goed wat ik er op moest hangen. Toch hebben we talloze leuke foto’s op mijn laptop staan en het is eigenlijk zonde om er niets mee te doen.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een foto in een fotolijst, maar ik vond de MIXPIX een speelsere oplossing. Zo kun je namelijk heel veel foto’s met elkaar combineren en creëer je eigenlijk een Instagram feed op je muur! Daarnaast plak je de foto’s vast met tape, waardoor je ze ook gemakkelijk om kunt wisselen. Ideaal voor een beetje afwisseling.

Wat vind ik van MIXPIX?

Foto's aan de muur met MIXPIX

Allereerst was ik echt versteld van hoeveel deze 9 foto’s voor de muur doen. Het geeft meteen een heel knus en gezellig gevoel. Daarnaast is het ook leuk om deze herinneringen gebundeld te hebben. Ze toveren iedere keer als ik ernaar kijk een lach op mijn gezicht. Extra fijn in deze tijd!

De kleine canvassen maak je vast door tape op de achterkant te plakken en ze op de muur te bevestigen. Er zit Tesa tape bijgeleverd, maar deze bleef op onze muur niet goed plakken. De Action dubbelzijdige tape deed het al iets beter, maar helaas lag de helft na een nachtje slapen op de grond. Ik ga dus nog even plakgum scoren in de hoop dat dit beter werkt.

Buiten dat is het best een karwei om ze in een raster op de muur te krijgen. Je wilt ze natuurlijk wel mooi op één lijn hebben en dat kost het nodige meetwerk. Alleen als ze dan daarna blijven plakken kun je voor altijd genieten van je eigen foto’s.

Tot slot vind ik het een heel leuk concept. De kleuren van de foto’s komen mooi overeen met de foto’s op mijn laptop. Daarnaast hebben de MIXPIX tegeltjes een hoogglans effect en dat vind ik persoonlijk net dat beetje extra geven. Door dit effect lijken de foto’s van dichtbij soms wel een beetje korrelig, ook de foto’s die ik met mijn camera heb gemaakt, dus dat zou nog een verbeterpunt zijn.

Jouw foto’s aan de muur met korting

Mocht jij ook jouw foto’s aan de muur willen hangen, dan heb ik iets leuks voor je! Via deze link krijg je namelijk bij jouw bestelling tot 5 MIXPIX tegeltjes gratis. Hoe meer je er koopt, hoe meer je er gratis krijgt. Leuk om cadeau te doen of gewoon als extraatje voor jezelf! Dat is toch mooi meegenomen. ;)

Nog een tip van mij: bewerk de foto’s allemaal met één filter of in dezelfde stijl voor één mooi geheel.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Simone

  Super leuk. Ik heb toevallig net 9 Hexagons met foto’s besteld. Heb alles zwart-wit gemaakt en afgwisseld met quotes om het rustig te houden. Ben heeeeel benieuwd!

  • avatar
   Esmée

   Oh dat is ook tof zeg! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP