fbpx

Cibdol Oil

Ziaja Jeju gezichtsverzorging review

Ziaja Jeju gezichtsverzorging review

De Ziaja Jeju lijn is speciaal ontwikkeld voor de jonge huid. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten die werken tegen onzuiverheden. In dit artikel vertel ik je meer over de gezichtstoner, het micellair water en het masker, die je tevens kunt winnen!

Ziaja Jeju micellair water

Ziaja Jeju gezichtsverzorging review

Allereerst heb ik het micellair water getest. Dit product is geurvrij en reinigt je huid van overtollig talg, maar is tevens geschikt voor het verwijderen van make-up. Het Ziaja Jeju micellair water heeft een natuurlijke pH-waarde en bevat kalmerende stoffen.

Wat ik fijn vind aan dit product is dat hij een pompje heeft. Dit zie je niet vaak, maar werkt gemakkelijk en je knoeit minder snel. Het product verwijdert mijn make-up goed en snel, maar ik merk wel dat ik mijn waterproof mascara minder goed eraf krijg in vergelijking met de Nivea MicellAIR Expert producten.

Wel merk ik dat dit product heel kalmerend is voor mijn huid en ogen. Daardoor is de huid rondom mijn ogen ook een stuk minder droog dan voorheen. Ook is het een hele grote fles (390ml) voor een hele aangename prijs, want je scoort dit product al voor €4,99.

Ziaja Jeju gezichtstoner

Ziaja Jeju gezichtsverzorging review

Een toner om het micellair water mee op te volgen vind je ook in de Ziaja Jeju collectie. Deze toner heeft eveneens een natuurlijke pH-waarde, gaat onzuiverheden tegen, maar ook verfrist en hydrateert hij de huid. Een toner met ontzettend veel eigenschappen, dus laten we snel bespreken wat hij voor mij heeft gedaan.

Ik merkte meteen bij het eerste gebruik dat de gezichtstoner wel parfum bevat. De geur is wel lekker, maar ik vind dat persoonlijk geen toevoeging aan huidverzorging. Mijn gevoelige huid kan er niet zo goed tegen. Verder helpt de toner wel om onzuiverheden snel te laten verdwijnen, maar hij gaat ze niet volledig tegen.

Door de werking tegen puistjes ben ik er heel enthousiast over, want ze verdwijnen echt een stuk sneller. Alleen door de parfum maakt het me niet razend enthousiast. Daardoor merk ik met mijn huid namelijk weinig van het zogenaamde hydraterende effect.

Ziaja Jeju gezichtsmasker

Ziaja Jeju gezichtsverzorging review

Het derde product dat ik heb getest is het zwarte gezichtsmasker van Ziaja Jeju. Dit masker bevat onder andere koolstof voor het verwijderen van onzuiverheden en het reinigen van de poriën. Daarentegen kalmeert en hydrateert hij ook de huid, waardoor hij ideaal is voor de jonge huid.

Het masker breng je gemakkelijk aan. Hij wordt niet mooi egaal zwart, maar is door de textuur wel een stuk zachter voor de huid dan een traditioneel zwart gezichtsmasker. Ik had al een aantal rode plekjes op mijn huid en die zijn helaas wel droger geworden door het masker. Alleen als je daar omheen werkt is het een fijn zacht masker om onzuiverheden tegen te gaan.

De gehele Ziaja Jeju collectie is verkrijgbaar in de webshop.

 • Reacties ( 10 )

 • avatar
  Claudia Diependaal

  Ik maak graag kans voor mijn 16 jarige puber zijn. We hebben al veel geld uitgegeven.aam puistjes spul, maar het helpt niet. Ik zou dit graag met hem testen! Ik vertrouw op jou review 🥰

 • avatar
  Lieke

  Het lijkt me heerlijk om dit pakketje te winnen. Ik kan wel wat verwennerij gebruiken.

 • avatar
  chucky1012

  Ik had in coma gelegen, heb gevoelloze vingers, handen en armen kan niet lopen en ben afhankelijk van anderen en ben al maandenlang in een revalidatie centrum. Omdat ik anderhalve maand binnen ben is mijn huid van het gezicht kurkdroog, schraal een gaat het vervellen….
  Ik had alles gedaan wat nodig is….
  Hieronder had ik een reactie achtergelaten….
  Op bloglovin had ik het een hartje gegeven en deze post gesaved.
  Op instastories had deze winactie geshared….
  Mijn instastories; @chucky1012

  Fijne Paasdagen…..

  🙋🏽‍♀️

 • avatar
  Inge Suys (@tineleke op instagram)

  .
  🚑⭐️👩🏻‍⚕️Dag Esmée! 👩🏻‍⚕️⭐️🚑
  .
  Wat een mooie wedstrijd: ik zou ELKE vrouwelijke zorgverstrekker of zuster in deze barre coronatijden wel deze prachtprijs willen toewensen… Zo kunnen ook zij nu eens even genieten van een welverdiende verwenpauze.. Maar deze wens is voor één iemand in het bijzonder, die er het afgelopen jaar (en al die jaren ervoor!) was voor mij.. Een moment om te vieren, te koesteren, achterom en naar de toekomst te kijken. Dit schreef ik voor haar, vanuit het diepste van mijn ziel.. ze weet wel waarom ❣️Bedankt om er altijd te zijn voor al je patiëntjes… nu het zo nodig is…deze is voor jou, @bobobrw❤️!
  .
  Vandaag, alweer ‘n helse dag,
  vind ik dat het wel es mag 💐
  Dit is wellicht wel naar je zin:
  ik prijs je hier de hemel in 🥇
  Ik vind dat jij dit zo verdient
  m’n allerbeste lieve vriend 👩🏻‍⚕️
  Want jij stond jaar na jaar
  altijd met je liefde klaar 🤕
  Steeds maar geven, altijd delen,
  jij, de redder van zovelen 🚑
  Je ving me op, je hield me recht,
  m’n wens vr jou is zo oprecht🌷
  Ik gun je graag dit mooi cadeau,
  Jij, heldin, verdient dat zo ❤️
  #verpleegster #verjaardagswens #zuster #bedankt #ziek #zorgen #zorgvoorjezelf #zorgsector #samenkomenweverder #corona

 • avatar
  Marian

  Helaas heb ik geen jonge huid meer … maar ik ken hier wel iemand die dit graag zou uitproberen en goed zou kunnen gebruiken om onzuiverheden tegen te gaan.

 • avatar
  Patricia Lubbertje

  Ik maak graag kans voor mijn 3 puber.s Ze hebben geen enorme probleem huid, maar wel hier en daar een kistje. Onze oudste zoon heeft ze ook wel op zijn rug. Wellicht dat dat zwarte masker hem kan helpen. Ik zie de actie helaas (nog) niet op je insta, maar zodra ik ‘m zie zal ik m gaan delen in mn stories.

  • avatar
   Esmée

   Leuk dat je meedoet! De actie komt niet op mijn Instagram zelf te staan, maar je kunt gewoon een screenshot van deze pagina of de huidige Story van mij delen. Veel succes.

 • avatar
  Anita te Gussinklo

  Ik doe graag mee voor mijn zoon.
  Die heeft een wat onzuivere huid en lijkt me heel geschikt voor hem.

 • avatar
  Anne-Wil Kraan

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. En waarom doe ik mee, ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk en in deze periode merk ik dat ik mijn huidverzorging terwijl ik er nu meer tijd voor heb toch zwaar aan het verwaarlozen ben

 • avatar
  Suzanne

  Wat een mooie producten?

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP