fbpx

Cibdol Oil

Shoppen in Málaga - de beste locaties

Shoppen in Málaga – de beste locaties

Málaga is een stad vol met mooie gebouwen, heerlijke restaurantjes en leuke winkels. Ik schreef al eerder over de 5 bezienswaardigheden van deze stad, maar in dit artikel vind je de beste locaties om te gaan shoppen in Málaga.

Calle Marqués de Larios

De bekendste winkelstraat van Málaga is de Calle Marqués de Larios. De winkelstraat ligt in het midden van het centrum en is te herkennen aan de hoge gebouwen. In de zomermaanden hangen er schaduwdoeken aan de gebouwen, zodat je er zelfs in de hitte nog fijn kunt winkelen. Rond de Kerstperiode staan er grote bogen, die volop worden verlicht en versierd.

In deze grote winkelstraat vind je bekende winkels als Mango, Pull & Bear en Bershka. Ook de beauty winkels van NYX, KIKO en Victoria’s Secret zijn hier te vinden. Helaas miste ik de Victoria’s Secret net tijdens mijn bezoek, maar de prachtige winkel is nu officieel geopend. Er zijn in ieder geval genoeg winkels te vinden om je een tijdje te vermaken, mijn ultieme favoriet was & Other Stories. Hier kun je echt goed slagen voor unieke kledingstukken, schoenen of accessoires.

Als je de winkelstraat uitloopt, dan heb je aan de ene zijde Plaza de la Constitución. Dit prachtige plein is perfect om uit te rusten na een shopdagje, maar je vindt hier ook nog enkele winkels. Zo zit onder andere Stradivarius hier gevestigd. Buiten het grote plein heb je ook nog enkele zijstraten met winkeltjes. Het is af en toe goed zoeken, maar in de zijstraten vind je ook nog een H&M en een Zara.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Dana

    Ik ben nog nooit in malaga geweest maar het lijkt mij wel een mooie plek om te bezoeken :)

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP