INIKA Baked Mineral Illuminisor

INIKA Baked Mineral Illuminisor

Voorheen zei ik altijd dat ik niet zonder mascara kon, maar tegenwoordig kan ik absoluut niet meer zonder een highlighter. Een highlighter geeft je zo’n frisse uitstraling. Perfect voor als je die ochtend absoluut je bed niet uit kon, of voor als je het stralende middelpunt wil zijn op het feestje. 

Het merk INIKA

INIKA bestaat sinds 2006 en is opgericht in Australië. Het is vanaf het begin af aan op de markt gezet als een vertrouwelijk biologisch en vegan make-up merk. Het was één van de eerste merken, een echte voorloper, op het gebied van biologische make-up. Kwaliteit is voor dit merk het allerbelangrijkste. Ze hebben hierdoor verschillende Awards gewonnen en het merk wordt geliefd door vrouwen over de gehele wereld. Alle producten van INIKA zijn gecertificeerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, dierproefvrij en gifvrij.

Ik hoorde voor het eerst over het merk INIKA op het persevent van House of Rebels. Ik vond het echt gek dat ik nog nooit van dit merk heb gehoord. Ik gebruik graag natuurlijke producten en dit merkt oogt ook nog eens heel luxe. Geen merk met een suffe uitstraling, maar een merk met power. Ik kon dan ook niet wachten om het product uit te testen dat in mijn goodiebag zat: de INIKA Baked Mineral Illuminisor.

De Baked Mineral Illuminisor

INIKA Baked Mineral IlluminisorDe Baked Mineral Illuminisor is gebakken op een terracotta-tegel in Toscane, Italië. De highlighter is zo licht als een veertje en geeft een mooie stralende glans aan het gezicht. Het product is een beetje roze van kleur, maar is geschikt voor ieder huidtype. Het product geeft de kleur van een losse poeder en heeft het gemak van een gebakken poeder. Het product kan gebruikt worden met foundation, bronzer, blush of alleen om een subtiele glow toe te voegen en je look af te maken.

De swatch

INIKA Baked Mineral IlluminisorDe swatch van de Baked Mineral Illuminisor is meteen al heel intens. Ik had hem al een keer geswatcht op het persevent, maar eenmaal thuis aangekomen stond ik er nog steeds versteld van. De swatch is intens, maar je kunt hem wel heel mooi blenden, waardoor hij al snel subtieler wordt. Wat een mooie warme kleur. Het is een kleur highlighter die ik absoluut nog niet in mijn stash heb, maar die op je gezicht zo’n mooie natuurlijke glans geeft!

Het resultaat

INIKA Baked Mineral IlluminisorHet resultaat bij mij vind ik enorm subtiel, maar het is wel een verschil met hiervoor. Mijn wangetjes zijn licht roze gekleurd met een mooie glans. Hij is niet te vergelijken met mijn favoriete highlighter MAC Soft & Gentle, omdat hij gewoon een hele andere kleur en eigenschappen heeft. Ik vind dit de perfecte highlighter voor dagelijks gebruik, omdat hij zacht is voor je huid en heel subtiel kan zijn. Daarnaast is hij ook perfect voor de feestdagen, omdat je hem ook heel hard kunt opbouwen.

De INIKA Baked Mineral Illuminisor is verkrijgbaar bij Biocare Online voor € 36,-.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Manon

    Jammer dat het subtieler is op je wangen dan bij de swatch. Ik vond de swatch echt super

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP