Je tanden bleken vanuit huis

Je tanden bleken vanuit huis

De feestdagen komen er weer aan, dus het is tijd om te stralen! In dit artikel test ik twee producten uit voor het tanden bleken vanuit huis: de luxe tandenbleekset en het DUO Charcoal pakket. 

De luxe tandenbleekset

Je tanden bleken vanuit huisDe luxe tandenbleekset bestaat uit 6 tubes van 3 milliliter. Hier kun je zo’n twee à drie behandelingen mee uitvoeren. Bij de luxe tandenbleekset ontvang je een Nederlandse handleiding die je online kunt downloaden, maar ook in de set zelf staat uitgelegd hoe je het product kunt gebruiken. Wat ik wel verwarrend vond was dat in de handleiding bij het pakketje zelf stond dat je het tweemaal per dag kunt gebruiken, ‘s ochtends en ‘s avonds. Terwijl er in de handleiding die je kunt downloaden staat maximaal drie keer per week, maar ze daar wel een langere tijd aanhouden per sessie.

Inmiddels heeft Tanden Bleken Thuis dit na mijn feedback veranderd in de handleiding. Het tijdstip van het tanden bleken maakt niets uit, als dit maar na het poetsen van je tanden is. Daarnaast wordt aangeraden om maximaal drie keer per week je tanden te bleken voor het mooiste en langste resultaat.

Ik heb zelf de gulden middenweg gekozen. Ik startte met twee keer per dag, maar als ik een keer wat minder tijd had in de ochtend sloeg ik het af en toe over. Ik vond het best even spannend om mijn tanden thuis te bleken, maar de producten van Tanden Bleken Thuis zijn 100% veilig, volgens de Europese wetgeving en je krijgt géén last van je tanden. Dat stelde me toch een beetje gerust.

Het is even een beetje vogelen hoeveel bleekgel je op het bitje doet en waar je het het beste aan kunt brengen. In het begin bracht ik een klein strookje aan, maar later probeerde ik het zoveel mogelijk te verdelen over de zijdes die tegen mijn voorste rij tanden aangedrukt werden. Ik hield het bitje zo’n twintig minuutjes in en spoelde daarna mijn mond met water. De behandeling is makkelijk door te komen en je kunt tussendoor gewoon iets anders doen. De ene keer las ik een boek en de andere keer pakte ik wat verhuisdozen in. Zo ontzettend fijn!

De luxe tandenbleekset kost €34,99 en dat is hij absoluut waard.

DUO Charcoal pakket

Je tanden bleken vanuit huisHet DUO Charcoal pakket bestaat uit twee potjes activated charcoal en twee tandenborstels van bamboe. Dit product was op zich niet moeilijk in gebruik, maar ik had er wel graag een gebruiksaanwijzing bij gehad. Als je zoiets niet eerder hebt gebruikt, dan is het toch een beetje puzzelen.

Als ik de actieve kool gebruikte om mijn tanden mee te poetsen, dan maakte ik de tandenborstel nat en dipte ik hem daarna in het potje. Vervolgens poetste ik mijn tanden hiermee. Het voelt en oogt ontzettend gek, vooral als je in de spiegel kijkt, maar het gaat tot mijn verbazing nog best makkelijk! Je kunt er gewoon je tanden mee poetsen, zoals je zou doen met tandpasta. Als je het idee hebt dat je goed genoeg hebt gepoetst, dan kun je het uitspugen en je mond spoelen. Ik vond het zelf wat lang duren om mijn mond te spoelen, dus ik heb hierna mijn tanden nog gepoetst met tandpasta. Anders bleven mijn tanden en mijn tong enorm zwart.

Ik had het idee dat ik na het eerste gebruik al verschil zag, maar ik vind het wel een heel gedoe in vergelijking met de luxe tandenbleekset. Dan gebruik toch liever deze, aangezien dit een stuk sneller gaat!

Het DUO Charcoal pakket is verkrijgbaar voor €22,50 (sale). 

Het resultaat

Tanden bleken thuisEen voor- en nafoto kon natuurlijk niet uitblijven. Dit is mijn resultaat na het gebruik van de tandenbleekset en het charcoal pakket. Ik zit bij de tandenbleekset pas op de helft, dus ik ben benieuwd of het verschil binnenkort nog groter is. Wat bij mij met name het ergste is, is de aanslag tegen het tandvlees aan. Ik hoop dat dit binnenkort nog meer verminderd of misschien zelfs helemaal weggaat. Ik ben in ieder geval ontzettend tevreden over deze producten en mijn tanden glanzen als nooit tevoren!

Zou jij je tanden bleken vanuit huis?

  • Reacties ( 1 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP