Theeleuten: wat zijn mijn najaar voornemens?

Theeleuten: wat zijn mijn najaar voornemens?

Het najaar is aangebroken. De dagen worden steeds donkerder en kouder. Je hebt af en toe van die dagen dat je het liefst onder je dikste deken op de bank wilt kruipen. Tijd om onder het genot van een heerlijk kopje Yogi thee eens te praten over mijn najaar voornemens.

Opbouwen naar 5 keer per week bloggen

Wat heb ik het bloggen gemist! Ik baal gewoon dat ik er niet iedere dag meer aan toe kom en daar wil ik graag verandering in brengen. Dit najaar wil wat vaker genieten van mijn hobby. Ik wil meer fotograferen, maar ook vaker op de bank kruipen met mijn laptop op schoot om een fijn blogje te schrijven. Er liggen nog zoveel mooie producten op me te wachten dat het gewoon aanvoelt als een feestje om er weer mee te beginnen.

De heerlijke Yogi Ginger Orange thee gaat er in ieder geval voor zorgen dat ik nooit zonder energie of inspiratie achter mijn laptop zit. Deze heerlijke thee met fruit-pittige gember, sprankelende sinaasappel en bevleugelende citroen zorgen direct voor warme energie en een overdosis aan nieuwe inspiratie. De thee is perfect voor een ultiem me-time momentje en zal voortaan mijn favoriete kopje thee zijn als ik op de bank wil ploffen om een blog te schrijven.

Beter voor mijn lichaam zorgen

Theeleuten: wat zijn mijn najaar voornemens?Tijdens het klussen en het verhuizen heeft mijn lichaam veel te verduren gehad. Ik merk dat ik de laatste tijd wat vaker last heb van verkoudheid, maar dat er ook weer wat kleine plekjes met eczeem te zien zijn. Ik hoop dat mijn lichaam en met name mijn huid snel gewend raakt aan de nieuwe omgeving en de koudere weersomstandigheden. Ik probeer nu mijn huid in ieder geval wat vaker te verwennen met een heerlijke bodylotion, handcrème en een extra dikke laag douchegel. Daarnaast probeer ik ‘s avond ook wat vaker op de bank te ploffen onder een dekentje met een goede serie. Het is best vermoeiend om continu stil te staan bij alles dat je nog in en rondom het huis wil doen. Daarom hou ik ervan om mijn gedachten af en toe hier vanaf te zetten. Goed is goed, genoeg is genoeg.

De binnenkant van mijn lichaam wordt ook goed verzorgd. Roel en ik hebben tot nu toe echt heel gezond gegeten en we vinden het allebei fijn om dit zo voort te zetten. Daarnaast drink ik vanaf nu, als ik een verkoudheid of een griepje aan voel komen, een grote kom met Yogi Immune Strength. Deze thee vult je vitamine C level bij en draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast is hij heerlijk zoet en absoluut een stuk lekkerder dan andere theesoorten die gericht zijn op het aansterken van het immuunsysteem.

Genieten van de feestdagen en de gezelligheid

Theeleuten: wat zijn mijn najaar voornemens?Door alle drukte had ik helemaal niet het idee dat de feestdagen al bijna voor de deur stonden. Gisteren hebben mijn moeder en ik een Kerstboom gekocht voor in mijn eigen huisje en ‘s avonds heb ik samen met Roel de lichtjes erin gehangen. Ik merk dat ik nu pas echt begin te genieten van ons huisje, maar dat ook echt naar de feestdagen toe aan het leven ben. Die maken deze donkere dagen in ieder geval een stuk gezelliger!

Yogi Tea is vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn, Boni, Coop, Hoogvliet, Jumbo, Plus en Vomar.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Manon

  Fijne voornemens, en nu proberen dit een jaar vol te houden. ik wil ook weer meer gaan bloggen maar tegelijkertijd ook minder “moeten” van mezelf. Moeilijke combi. Ik begin in ieder geval al elke dag met een momentje voor mezelf en een kommetje Yogi tea, ik vind deze thee zo lekker dat ik geen andere thee meer drink :)

 • avatar
  Manon

  Thee met gember vind ik altijd wel lekker, vooral omdat het ook goed is voor je verkoudheid

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
5 Shares