Kerstmis wishlist 2018

Kerstmis wishlist 2018

Nog 13 nachtjes slapen tot Kerstmis! Absoluut één van mijn favoriete momenten in het jaar. Daarom kon ik het, ondanks dat we dit jaar alleen aan lootjes doen, niet laten om de Kerstmis wishlist 2018 samen te stellen. 

We hebben dit jaar een hele grote Kerstboom, hij is maar liefst groter dan twee meter. Daardoor is het verschil met vorig jaar wel groot en kunnen er nog net wat extra Kerstballen bij. Ik zou graag wat transparante Kerstballen toe willen voegen, zoals die van Intratuin en CASA, maar ook wat extra zwarte Kerstballen zouden niet misstaan. Daarnaast hebben wij de Kerstboom dit jaar in een mand staan. Dit geeft echt een super leuk effect! Alleen je mist nog wel een kleedje op de grond, die zou nog net iets meer de  sfeer naar voren brengen.

Verder kun je me altijd blij maken met het servies van Blond Amsterdam. Zo ontbreekt het Efteling dinerbord nog in mijn collectie, maar zou ik ook graag pastaborden en deze toffe snackschaal toe willen voegen. De geuren van Rituals zijn trouwens echt één van mijn favorieten voor in huis, maar de geurstokjes gingen heel snel op. Daarom leek me een huisparfum in de geur Wild Fig een betere oplossing. En mijn poster van Londen moet nog in een lijst, daarvoor wil ik binnenkort even langs IKEA. 

De fashion items op mijn wishlist bestaan uit een mooie panterblouse en een glitter top van My Jewellery. Met name een glitter top mis ik echt nog in mijn kledingkast, die had deze maand al een aantal keer goed van pas gekomen. Ook een gouden kettinkje, het liefst zo simpel mogelijk, ontbreekt nog. Ik vind de ketting met het wolkje van SO COSI perfect bij mij passen.

Om mijn telefoon te beschermen wil ik mijn plastic screenprotector graag vervangen voor een glazen screenprotector. Op de plastic screenprotector zitten al talloze krassen en ik heb het idee dat deze niet goed genoeg beschermt. De geur van Paco Rabanne kwam ik tegen op het vliegveld, spoot ik op mijn jas en iedere keer ruik ik nu deze heerlijke geur als ik mijn jas aantrek. Dat had ik beter niet kunnen doen, want nu wil ik hem hebben!

Tot slot wil ik graag wat nieuwe oogschaduwkwasten waarmee ik preciezer kan werken. Aangezien de kwasten die ik nu heb erg groot zijn en soms wat onhandig in gebruik. De stylPro zou hierbij handig zijn, zodat ik mijn kwasten iedere keer voor gebruik snel kan schoonmaken.

Wat staat er bij jou op jouw Kerstmis wishlist 2018?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Jessica J.

  Oeeeh, je doet me eraan denken dat ik m’n verlanglijstje ook nog moet opstellen! Vanavond maar eens doen, want het begint dringend te worden, haha.

 • avatar
  Lieke van Veen

  Wat een leuke dingen heb je op je wishlist staan!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP