Kiehl’s glow formula skin hydrator

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator

Onverwachts ontving ik een heel leuk pakketje van het merk Kiehl’s. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar dit merk, maar het eerste product test ik vandaag pas uit. De Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator is verzorgt je huid en geeft je meteen een instant glow!

De Glow Formula Skin Hydrator

Het is een hele lange naam, maar wat houdt het precies in? Het is een hydraterende crème met highlighter elixer. Deze moisturizer geeft de huid direct een glow, maar zorgt ook dat de glow van je huid in de loop der tijd verbetert. Het product bestaat voor 95% uit natuurlijk verkregen ingrediënten, waaronder een granaatappel extract. Daarnaast is de Glow Formula Skin Hydrator ook rijk aan antioxidanten, waardoor hij beschermt tegen vrije radicalen.

Kiehl’s glow formula skin hydratorWaar ik gewoon een witte moisturizer had verwacht, kwam er ineens een huidskleurige moisturizer tevoorschijn. Je ziet direct de kleine shimmers al terug in de substantie, maar ze zijn echt mini en heel subtiel. Het product ruikt heel fris en de geur van de granaatappel komt er zeker in terug.

Het resultaat

Kiehl’s glow formula skin hydratorOm het product goed te vergelijken heb ik op mijn linkerhand het product wel aangebracht en op mijn rechterhand niet. Je ziet heel goed dat de linkerhand een hele gezonde, zomer-achtige glow heeft, terwijl de rechterhand een beetje dof en pips oogt.

Kiehl’s glow formula skin hydratorJe kunt het product van Kiehl’s op drie manieren gebruiken: als basis onder je make-up, na het gebruik van je favoriete dagcrème of gewoon als dagcrème. Ik gebruik dit product zelf na mijn dagcrème en daardoor is het effect op mijn gezicht iets subtieler dan het effect op mijn hand.

Wel vind ik dat ik na gebruik van dit product een veel gezondere en mooiere glow krijg. Daarnaast wordt mijn gezicht extra goed gehydrateerd! Ik heb ook het idee dat hij mijn lichte huidskleur een beetje verdoezeld als ik moe ben en juist het getinte in mijn gezicht naar voren haalt. Het is echt het perfecte product tegen een doffe huid en voor een huid met een gezonde glow!

De Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels voor €35,-.
Wat vind jij van het resultaat?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sarah

    Dit product heb ik ondertussen al vaker voorbij zien komen en ik moet zeggen dat ik er echt wel benieuwd naar ben geworden. Ik ben wel fan van die subtiele glow. Dat geeft toch altijd net dat tikkeltje extra vind ik. Heel leuk. Mooie foto’s heb je overigens ook gemaakt!

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP