Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgers

Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgers

Deze week hadden we een extra lang weekend. Op vrijdag scoorde we een nieuwe tuinset en zaterdag aten we zelfgemaakte burgers. Yum!

Maandag

Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgersMaandag was mijn haar zo droog, dat ik even goed de tijd heb genomen om het verzorgen. Ik begon met het wassen van mijn haar, daarna verzorgde ik het met een nieuw haarmasker en dit was het resultaat na één keer gebruik! Mijn haar was meteen zoveel zachter en veel minder pluizig. Ik kon bijna niet stoppen met mijn haar aan te raken. ;)

Verder heb ik op maandag de was gedaan, de stapel strijk weggewerkt, posts ingepland, artikelen geschreven, boodschappen gedaan en een aantal mails verstuurd. Een drukke maandag, maar weer enorm productief!

Dinsdag

Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgersDinsdag was het qua werkdagje iets rustiger en heb ik tijd gehad om de badkamer schoon te maken. Het was best nodig en ik heb ook de voegjes weer een keer meegenomen. Verder heb ik ook nog een artikel voor een samenwerking kunnen schrijven, yes! ‘s avonds was het tijd om even op de bank te hangen, nog wat werk te verrichten met een heerlijk kopje thee en klein hapje en daarna te ontspannen met een voetbalwedstrijd.

Woensdag

Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgersWoensdag had ik ‘s ochtends meteen een starterscall met een nieuwe collega. Het was super gezellig en het klikte eigenlijk meteen! Verder schreef ik een artikel over het ontdekken van je why en maakte ik eindelijk weer eens foto’s voor een beauty artikel. Dit is nu echt één van mijn favoriete lakjes!

Donderdag

Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgersDonderdag had ik om 10.00 uur nog een starterscall en ben ik daarna aan de slag gegaan met het opnemen van een video. Ja, dat is inderdaad lang geleden! Ik moest mijn beauty stash nog steeds uitzoeken en dat heb ik nu echt heel streng gedaan. Mijn make-up hartje doet nog steeds pijn om bijvoorbeeld deze LE van MAC en Too Faced weg te doen, maar ze staan me gewoon niet zo goed en ik draag ze echt nooit. Verder liet ik jullie kiezen welke kleur nagellak ik als volgende moest testen en dat werd de grijze nagellak.

Vrijdag

Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgersVrijdag hebben we eerst uitgeslapen en zijn we daarna onze tuinset gaan halen. We wisten al precies welke we wilden hebben, alleen we konden hem de vorige keer jammer genoeg niet meenemen. Nu paste hij precies in de auto en konden we dit weekend lekker genieten in onze eigen tuin. Het oogt gelijk zoveel gezelliger!

Zaterdag & zondag

Diary #107: nieuwe tuinset en zelfgemaakte burgersZaterdag is eerst onze badkamer gerepareerd. De rubbers waren erg versleten, waardoor er veel vuil tussenkwam en er veel water in de badkamer (buiten de douche) lag. Dat is nu gelukkig opgelost! ‘s avond maakten we onze eigen burgers en zijn we naar de film geweest samen met mijn broertje en zijn vriendin. We gingen naar de film Tomb Raider. Echt eentje die je moet zien, ik vond hem zelf erg gaaf! Helaas moesten we op de terugweg door de keiharde stortregen, maar dat maakte het achteraf ook iets om om te lachen.

Zondag moesten we er best vroeg uit en het was zaterdag wel laat geworden. Ik had het liefst nog wel blijven liggen, maar gelukkig konden we de rest van de dag lekker op de bank hangen en genieten van onze nieuwe tuinset.

Heb jij nog iets leuks gedaan dit weekend? Genoten van het lekkere weer?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP