De mooiste enkellaarsjes voor winter 2018

De mooiste enkellaarsjes voor winter 2018

Het is alweer tijd om onze laarzen uit de kast te halen of natuurlijk weer een nieuw paar te shoppen! Ik heb de 8 mooiste enkellaarsjes voor winter 2018 op een rijtje gezet.

Mooiste enkellaarsjes voor winter 2018

In de sale deze zomer heb ik mijn See by Chloé enkellaarsjes gekocht waar ik ontzettend blij mee ben. Dit zijn voor mij de laarzen die ik deze winter het meeste ga dragen! Daarnaast heb ik nog een paar Timberlands, suède knielaarzen en nog wat basic enkellaarsjes die ik al jarenlang heb. Toch gaat mijn hartje altijd harder kloppen van mooie chique laarzen en stoere Timberland boots, daarom zet ik mijn favorieten dit jaar op een rijtje om jou verder te helpen.

De mooiste enkellaarsjes voor winter 2018

De enkellaarzen uit deze collage zijn stuk voor stuk uit de webshop van De Schoenenfabriek. Deze webshop heeft mooie schoenen voor iedere gelegenheid van 46 verschillende merken. Dit verschilt van merken die je bijna dagelijks op straat tegenkomt tot juist hele unieke merken. Ik vind dit een hele leuke afwisseling, waardoor je op deze webshop echt een hele tijd rond kunt snuffelen!

De mooiste enkellaarsjes van Billi Bi en L.K. Bennett zijn enorm chique! Ik vind deze twee, mede dankzij de smal uitlopende punten aan de voorkant, heel erg geschikt voor naar het werk of een andere belangrijke afspraak. Doordat het twee mooie basic laarzen zijn, zijn ze zowel te combineren met een jurk als met een broek of een jeans. Als ik moest kiezen, dan zijn die van L.K. Benett mijn favoriet, omdat deze een klein hakje is en daardoor perfect is voor ieder seizoen.

De speelsere varianten zijn wat mij betreft sowieso de modellen van Dune London, Evaluna en Fly London. Door de speelsheid kun je zo ook nog met gemak dragen in de lente of herfst. Ze staan heel leuk onder een vrolijk jurkje of juist bij een nette outfit met een blouse als eyecatcher.

Ik hou van chique modellen, modellen met printjes, maar stoere boots mogen ook zeker niet ontbreken! Ik ben gek op alle modellen van Timberland, maar deze olijfgroene boots met hak en deze mooie cognac-kleurige boots sprongen er voor mij uit. De olijfgroene boots ogen door de hak heel netjes en zijn wat mij betreft de mooiste enkellaarsjes van Timberland om naar een afspraak te dragen. De lage Timberlands zijn daarentegen zo geschikt voor de winter, deze kun je ook perfect dragen als er sneeuw ligt! De boots van Calvin Klein mochten in dit rijtje van mij ook echt niet ontbreken. Wat een stoere boot met een ontzettend hoge hak. Ik vind deze zó classy!

Wat vind jij de mooiste enkellaarsjes voor winter 2018? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP