fbpx

Cibdol Oil

Kiehl’s x Bannecker review

Kiehl’s x Bannecker review

Kiehl’s heeft voor de feestdagen een speciale limited edition uitgebracht in samenwerking met Bannecker. Ik ontving een luxe giftset en vandaag is het tijd voor een uitgebreide Kiehl’s x Bannecker review.

Kiehl’s x Bannecker review

Kiehl's Bannecker giftset

Ieder jaar heeft Kiehl’s een samenwerking met een ontwerper die de collectie een kerstmake-over geeft. Verschillende producten worden in een nieuw jasje gestoken en er worden zelfs een aantal extra producten uitgebracht.

De giftset die ik heb ontvangen bestaat in totaal uit vijf verschillende producten. Het is een mix van de producten en giftsets die verkrijgbaar zijn, dus hij is niet in deze exacte samenstelling te koop. De producten die je in deze Kiehl’s x Bannecker review teruggaat zien zijn de Creme de Corps bodylotion, de Calendula Herbal-Extract toner, de Gently Exfoilating Body Scrub Soap, de Butterstick Lip Treatment en de Creme de Corps bodybutter.

Kiehl’s Creme de Corps bodylotion

Kiehl’s x Bannecker review

De Kiehl’s Creme de Corps bodylotion is geschikt voor ieder huidtype, maar past het beste bij een droge huid. Hij hydrateert deze en helpt de huidstructuur verbeteren. Na het douchen smeer je je huid in met deze rijke bodylotion, je wacht een paar minuutjes en je huid voelt weer zijdezacht aan.

Kiehl’s x Bannecker review

In deze bodylotion zit geen parfum en je ruikt hem daardoor vrijwel niet. Ik heb wel het idee dat de cacaoboter in de geur naar voren komt. Zoals jullie weten heb ik een hele droge huid en kan mijn huid daarom regelmatig wel wat extra verzorging gebruiken. Deze bodylotion is dun van structuur en je hebt slechts een klein beetje nodig om je huid in te smeren. Het duurt even voordat hij volledig is ingetrokken, maar daarna voelt je huid wel zijdezacht aan. Dat droge plekje op mijn hand was na één keer smeren al bijna verdwenen. Daarnaast geeft deze bodylotion je ook een hele mooie glow voor de feestdagen.

Kiehl’s Calendula Herbal-Extract toner

Kiehl’s x Bannecker review

Het tweede product was de Calendula Herbal-Extract toner. Dit is een toner zonder alcohol en deze breng je aan met focus op de plekken waar het nodig is. Deze toner is bedoeld om de onrustige gedeeltes in je gezicht op een zachte manier te reinigen en te kalmeren.

Kiehl’s x Bannecker review

In de reiniger zie je echt de bladeren van de calendula terug, die de huid kalmeren. Ik vond dit echt bijzonder om te zien! Naast de calendula wordt er onder andere allantoïne gebruikt. Dit ingrediënt werkt bacterieremmend en kan ontstekingen verzachten en verminderen.

Mijn gezicht neigt de laatste tijd steeds meer naar een gemengde huid, waardoor ik opzoek was naar een reiniger die puistjes tegen kon gaan. Mijn huidige toner werkte al heel fijn, maar dit is helemaal een topper voor de gemengde huid! Ik breng deze aan waar ik last heb van een vettere huid en verschillende puistjes zijn nu eindelijk aan het wegtrekken. Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriete toner heb gevonden!

Kiehl’s Gently Exfoilating Scrub Soap

Kiehl’s x Bannecker review

Heel de giftset ruikt naar deze Kiehl’s Gently Exfoilating Scrub Soap in de geur koriander. Ik was eerst bang dat ik de geur koriander totaal niet lekker zou vinden, maar hij ruikt echt heerlijk! De geur is wel erg overheersend, maar daardoor is de kans groot dat je badkamer continu lekker ruikt.

Kiehl’s x Bannecker review

De scrub zeep werkt in het begin vrij zacht, maar daarna kom je steeds meer scrub-deeltjes tegen. Door je huid te scrubben met deze zeep trekt de bodylotion of -butter extra goed in. Dit is dus een fijne zeep als je je huid net dat beetje extra verzorging wilt geven en de geur blijft erg lang achter op je huid.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment

Kiehl’s x Bannecker review
Kiehl’s x Bannecker review

In de winter kunnen je lippen vaak wel wat extra verzorging gebruiken. De Butterstick Lip Treatment heeft geen kleurtje, maar geeft je lippen wel 12 uur lang de verzorging die ze nodig hebben. Het aanbrengen van de lippenbalsem voelt heel zacht aan en je voelt de samenstelling meteen smelten op je lippen. Voor mij is een lippenbalsem onmisbaar in mijn routine, dus ik heb er weer een mooie variant bij. Deze prachtige verpakking zie je namelijk niet zomaar over het hoofd!

Kiehl’s Creme de Corps bodybutter

Kiehl’s x Bannecker review
Kiehl’s x Bannecker review

Het laatste pareltje uit de Kiehl’s x Bannecker review is de Creme de Corps body butter in een rosé gouden verpakking. Ik zag dat de officiële Kiehl’s x Bannecker verpakking anders is, dus ik weet niet of dit misschien een andere limited edition verpakking is.

In tegenstelling tot de bodylotion zit er in deze bodybutter wel parfum. Dat ruik je ook wel, want wanneer je de verpakking opent komt de geur van kokos je tegemoet. Ik moet zeggen dat dat wel een wat luxueuzer gevoel geeft, maar daardoor weet ik uit ervaring dat dit product niet geschikt zal zijn voor iedere huid.

Kiehl’s x Bannecker review

De Creme de Corps bodybutter heeft een hele andere structuur, dan je misschien gewend bent. Het is namelijk een geklopte bodybutter, waardoor de structuur eigenlijk heel zacht is. Er wordt daardoor ook aangeraden om dit product aan te brengen op een lichtvochtige huid, bijvoorbeeld wanneer je je net hebt afgedroogd en uit de douche stapt. Hierdoor kan het huidoppervlak het vocht vasthouden.

De bodybutter is een voedt de huid meer dan de bodylotion. Je huid voelt na het aanbrengen zijdezacht aan en de geur blijft de hele dag aanwezig. Ik vind dit mede door de geur een stuk fijner in gebruik, want met deze bodybutter verwen je je huid optimaal.

Conclusie

De producten in deze Kiehl’s x Bannecker review zijn stuk voor stuk ontzettend fijn. Ik gok dat ze de fijnste producten hebben omgetoverd tot de Kerstcollectie. Daarnaast is het zeepje, die op dit moment exclusief verkrijgbaar is, een leuke toevoeging. Mijn favorieten zijn toch wel de Calendula Herbal-Extract toner en de Creme de Corps body butter! Deze producten doen echt veel voor je huid en hiervan vind je niet snel een dubbelganger.

De Kiehl’s x Bannecker collectie is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Je kunt de collectie shoppen via de Kiehl’s webshop of één van de verkooppunten. 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP