Cibdol Oil

Knoppers NutBar review

Knoppers NutBar review

De Knoppers Nutbar is de nieuwe chocolade reep van Nederland. Je kent Knoppers vast wel van de wafel, maar nu is hij er ook omhuld met chocolade en daardoor nóg aantrekkelijker. In deze Knoppers NutBar review vertel ik je precies of deze reep zijn verwachtingen waarmaakt.

Wat is de Knoppers NutBar?

De Knoppers NutBar ziet er precies uit, zoals iedere andere chocolade reep. Alleen het bijzondere is dat je deze smaak herkent van de Knoppers wafel, die al sinds 1997 verkrijgbaar is. We kennen deze dan ook vast allemaal, maar persoonlijk vond ik deze altijd wat onhandig. Zo’n wafel breekt nogal snel en kruimelt behoorlijk, maar daar heb je met zo’n chocolade reep absoluut geen last van.

De Knoppers NutBar is dus eigenlijk de chocolade reep variant van de bekende wafel, alleen dan met nog meer lekkers. De reep is namelijk gevuld met krokant gebakken luchtige wafels, pralinécrème, melkcrème en een mix van heerlijke karamel en knapperige hazelnoten. Daarnaast is de reep omhuld met een dun laagje melkchocolade. Door al die ingrediënten krijg je vanzelf trek, toch?

Knoppers NutBar review

Knoppers NutBar review

Het is lang geleden dat ik een Knoppers wafel heb gegeten, dus daardoor had ik eigenlijk vooraf geen hoge verwachtingen van de reep. Misschien goed, want de smaak is helemaal mijn ding! Het fijne aan de Knoppers NutBar is simpelweg dat je hem zoveel makkelijker kunt eten, want hij kruimelt totaal niet en brokkelt ook niet af. Iets waar ik bij de wafel altijd last van had, misschien omdat hij in je tas nogal snel geplet wordt.

Als ik de smaak moet vergelijken met een andere chocolade reep, dan doet deze reep me het meest denken aan een Lion. Alleen zijn de wafels in de Lion wat harder gebakken en minder luchtig, maar daar heb je dan weer wel wat meer karamel. Deze reep is een stuk lichter en ik vind het daardoor een heel fijn tussendoortje. Hij is lekker voor bij de koffie of thee, maar ook gewoon als snack voor bijvoorbeeld op je werk of voor naar school.

Er zitten voor mij niet echt nadelen aan de reep, maar als ik toch iets zou moeten noemen, dan is het dat hij met zijn 40 gram kleiner is dan andere candybars. Verder vind ik het heel erg knap hoe ze de Knoppers wafel hebben omgetoverd tot een reep, zonder dat het veel veranderd aan de smaak.

Knoppers reep kopen

Als je fan bent van de Knoppers wafel of je net als mij opzoek bent naar een kruimelvrije snack, dan moet je de NutBar zeker eens proberen! De Knoppers reep is vanaf nu verkrijgbaar bij vrijwel alle supermarkten, waaronder Albert Heijn en PLUS. Voor een verpakking van vijf repen betaal je op dit moment €2,29.

Ga jij de Knoppers NutBar uitproberen?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Judith

  Deze reep kwam al een aantal keer voorbij bij verschillende influencers, maar door jouw foto’s en tekst heb ik er helemaal zin in! Wie weet ga ik hem snel eens uitproberen

 • avatar
  Edith-Sofia

  Wauw, dat klinkt zo goed! De originele knoppers vond ik altijd heel lekker, echt jeugdsentiment. Deze nieuwe repen ben ik erg benieuwd naar.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP