Kiehl's Canal House set

Kiehl’s Canal House set

Vlak voor mijn vakantie ontving ik de Kiehl’s Canal House set uit de Kiehl’s loves Amsterdam collectie. Een enorm huis met daarin alle favoriete producten van het merk. Een heel mooi cadeau voor de feestdagen of om jezelf mee te verwennen!

Kiehl’s Canal House set

Kiehl's Canal House set

De Kiehl’s Canal House set bestaat uit alle favorieten, oftewel de meest verkochte producten. Deze producten bevinden zich dus in veel dagelijkse routines en worden geregeld opnieuw gekocht. Van mij zitten er ook zeker een aantal favorieten tussen en zelfs een favoriet van mijn vriend, want er zit ook een product in speciaal voor mannen.

Het ontwerp van de verpakking

Kiehl's Canal House set

De Kiehl’s Canal House set is enorm. Ik heb het grote huis een hele tijd beneden op de kast gezet, omdat het gewoon zo’n leuk en sfeervol item is. Het huis staat vol met allerlei bekende Nederlandse kenmerken, maar is voornamelijk specifiek gericht op Amsterdam. De gehele verpakking is dan ook in het Engels, wat het ook een heel leuk souvenir maakt voor de (Amsterdamse) toerist.

Zo zie je bijvoorbeeld aan de binnenkant van de doos ook allerlei leuke feitjes over Nederland en Amsterdam. Eén van de feitjes is: er zijn meer dan 881.000 fietsen in Amsterdam, dat is vier keer zoveel dan het aantal auto’s in de stad. Verder zie je in de verpakking het stappenplan om alle producten te gebruiken, maar ook het hoofdingrediënt per product staat afgebeeld.

Het ontwerp van de gehele Kiehl’s loves Amsterdam collectie is gemaakt door de illustrator Simone Massoni. Ik vind dit grachtenpand erg goed gelukt, maar ook de verpakkingen van de losse producten wil je gewoon in huis hebben. Het jammere vind ik dan wel dat deze productverpakkingen niet het speciale Kiehl’s loves Amsterdam ontwerp hebben, maar ik kan me ook voorstellen dat de prijs anders nog hoger uit zou vallen.

De inhoud en het stappenplan

Kiehl's Canal House set

De 11 producten uit de set heb ik zelf bijna allemaal al eens gebruikt of ze liggen nog op me te wachten om te testen. Er zitten van mij ook zeker een aantal favorieten tussen, zo gebruik ik de Kiehl’s creamy eye treatment echt dagelijks en de Kiehl’s calendula toner pak ik er na mijn huidige toner weer bij. De favoriet van mijn vriend is de Kiehl’s facial fuel, een moisturizer voor mannen.

Stap 1: cleanse

Als eerste stap reinig je je huid grondig met het rare earth pore cleansing masker. Dit masker van witte klei uit het Amazonegebied laat je tien minuten intrekken en spoel je af met warm water. Hij verwijdert vet, vuil en gifstoffen op een zachte manier en verkleint de poriën.

Stap 2: prepare

Vervolgens maak je je huid schoon met de ultra facial cleanser, dit is een milde gezichtsreiniger voor alle huidtypes. Hij lost olie, vuil en make-up volledig op. Vervolgens kalmeer je je huid met de calendula toner, die de huidverzorging vervolgens beter laat intrekken.

Daarna begin je namelijk alvast met het verzorgen van de oogcontouren met de creamy eye treatment. Deze crème met avocado is enorm voedend en ontzettend zacht voor de huid.

Stap 3: serum

Er zitten maar liefst drie verschillende serums in de Kiehl’s Canal House set. Je kiest het serum of de serums die jij nodig hebt en die dag het beste bij je passen. Zo kun je je huid meer laten stralen door de hydro-plumping re-texturizing serum concentrate te gebruiken, fijne lijntjes verminderen met de powerful-strength line-reducing concentrate en de huid egaliseren met de clearly dark spot solution. De clearly dark spot solution vermindert namelijk donkere vlekken en andere verkleuringen op de huid, maar gaat ook toekomstige verkleuringen tegen.

Stap 4: moisturize

Na het aanbrengen van één of meerdere serum(s) ga je je huid verzorgen met een moisturizer. In de Kiehl’s Canal House set zitten in totaal drie moisturizers, waarvan één speciaal voor mannen. Dat is de facial fuel energizing moisture treatment, die de huid beschermt tegen stress en invloeden van buitenaf voor een gezonde wakkere uitstraling.

Verder vind je ook nog de Ultra Facial Cream terug in deze set: een moisturizer met een lichte textuur en een langdurig hydraterend effect. En de Super Multi-Corrective Cream, dit is een anti-verouderingscrème die lijntjes vermindert en de huid lift.

Stap 5: treat and protect

Tot slot zit er nog een product in voor ‘s avonds: de midnight recovery concentrate. Een heerlijke gezichtsolie die de huid ‘s nachts een handje helpt bij het herstellen. Waardoor je ‘s ochtends opstaat met een zachte en gladde huid, echt een topper!

Conclusie

De Kiehl’s Canal House is een prachtig huis vol met top producten van Kiehl’s. Er zitten al een aantal favorieten in die ik graag toevoeg aan mijn voorraad, maar ook een aantal producten die ik nog steeds erg graag wil uittesten (in een review). Het Kiehl’s Canal House heeft met al haar mini’s een waarde van meer dan €110,-, maar is verkrijgbaar voor €79,00. Een heel mooi cadeautje voor de feestdagen, maar ook als je eens wilt kennis maken met de producten van dit merk!

De Kiehl’s Canal House set is verkrijgbaar bij de Bijenkorf of Kiehl’s als limited edition.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP