fbpx

Cibdol Oil

Overnachten in het luxe Hyatt Place

Overnachten in het luxe Hyatt Place

Een paar weken terug had ik een conventie in het Hyatt Place in Hoofddorp. Aangezien de conventie twee dagen duurde, had ik besloten om er een overnachting bij te boeken in hetzelfde hotel. Bij binnenkomst op de kamer was ik verrast hoe groot alles was, het was een heerlijk verwenmomentje! 

Beauty Ambassadors conventie

Zoals jullie misschien weten heb ik nu een paar maanden een eigen beauty business. Binnen deze business verkoop ik samen met mijn team verschillende beautyproducten van een groot Amerikaans bedrijf. Het assortiment is enorm, zo verkopen we gezondheidsproducten, maar ook verzorgings- en make-up producten.

Vorig jaar heb ik ook al eens een conventie bijgewoond en dat gaf me zoveel energie. Na wat wikken en wegen heb ik daarom toch een kaart gekocht en ik ben zo blij dat ik ben gegaan. Ik heb ontzettend veel geleerd over het bedrijf, maar ook over de producten en de werkwijze. Zo kon je verschillende producten uittesten en legden allerlei succesvolle mensen uit wat hun leerpunten waren en hoe je bepaalde dingen het beste aan kunt pakken. Op het event heb ik meteen een ticket bemachtigt voor de volgende conventie in Eindhoven. Je leert iedere keer namelijk zoveel nieuwe dingen en het geeft je als ondernemer echt een boost!

Kamer met kingsize bed

Overnachten in het luxe Hyatt PlaceIn de pauze besloot ik alvast in te checken bij de balie. Het personeel is echt enorm vriendelijk en ik mocht zelfs zelf de etage van mijn kamer uitkiezen. Het maakte mij niet zoveel uit, maar ik koos uiteindelijk voor de tweede etage. Ik had een kamer met kingsize bed geboekt, omdat deze (met ontbijt) net zo duur was als de kamer met twee losse eenpersoonsbedden. Wellicht kwam het doordat er veel kamers al geboekt waren, maar ik ben achteraf zo blij dat ik deze kamer had. Het was eigenlijk echt een suite!

Als je de kamer binnenkwam, dan had je eerst een hal, met aan de linkerzijde een kapstok en aan de rechterzijde de badkamer. Als je de kamer inliep had je aan de rechterzijde een bankstel en het bed en aan de linkerzijde een flatscreen televisie, een kledingkast en een bureau. Ik was echt onder de indruk van deze kamer! Ik vermoed dat dit één van de grootste hotelkamers is waar ik ooit in heb geslapen.

Overnachten in het luxe Hyatt PlaceOok de badkamer was erg groot. De badkamer had een hele ruime douche en een grote wastafel. De spiegel bedekte met zijn breedte de gehele wand tot aan de douchecabine. In de badkamer waren geen normale douchegels te vinden, maar je had wel zeepjes, een massagebar, shampoo en een conditioner. Verder stond er een boekje met allerlei items die je gratis af kon halen of kon lenen bij de receptie.

Mijn indruk van Hyatt Place Amsterdam Airport

Ik was heel tevreden over mijn bezoek aan Hyatt Place Amsterdam Airport. Het personeel was heel vriendelijk en er was altijd wel iemand te vinden bij de receptie. Mocht je vanuit hier naar Schiphol willen, dan rijdt er een gratis pendelbus. Verder is het ontbijt, wat bijna altijd is inbegrepen, erg goed. Er is van alles te krijgen, maar ook gewoon de simpele hotelontbijtjes. Zo was ik heel blij met mijn schaaltje fruit, croissantjes en jam!

Verder zijn de kamers heel netjes en goed onderhouden. Ik heb geen vuiltje gezien en het was fijn om hier een nachtje te verblijven. Het enige minpunt dat ik zou kunnen bedenken is dat je de televisie van de buren hoort, omdat deze aan de wand achter jouw bed hangt, maar verder was alles super. De douche was ook heerlijk, zeker voor zo’n kleine douchekop. En ik heb de massagebar stiekem meegenomen. Goh, wat zijn die dingen eigenlijk fijn!

De prijzen van een overnachting in het Hyatt Place in Hoofddorp verschillen per seizoen. Je kunt de website raadplegen voor meer informatie. 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP