fbpx

Cibdol Oil

Leuke cadeaus om iemand mee te verrassen in coronatijd

Wil jij graag iemand in het zonnetje zetten door middel van een leuk cadeautje? Dat is natuurlijk een heel leuk idee, maar wordt wel lastig gemaakt door de maatregelen rondom het coronavirus. Toch kun je iemand ook in coronatijd nog zeker verrassen met een leuk cadeau. Een goed alternatief voor een bezoek kan dan ook zijn om het cadeautje op te sturen. Benieuwd naar wat leuke cadeaus om iemand mee te verrassen? Je leest het in dit artikel!

Bloemen

Wil je graag een goede vriendin, je moeder of iemand anders in het zonnetje te zetten? Dan zijn bloemen een heel leuk idee als cadeau. Nu hoor ik je denken, maar hoe kun je bloemen dan opsturen? Nou, dat is echt mogelijk. Je kunt hierbij denken aan brievenbusbloemen. Dit is leuk om te geven, maar ook zeker om te ontvangen. De persoon in kwestie die jij graag wilt verrassen zal hier dan ook vast blij mee zijn!

Chocolade

Wil jij iemand verrassen die dol is op chocolade? Dan is een chocolade cadeau natuurlijk enorm geschikt. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten chocolade cadeaus, waardoor je genoeg keuze hebt. Of je nu kiest voor een chocolade cadeau van melkchocolade, witte chocolade, pure chocolade of een mix: het is allemaal mogelijk. Chocolade bezorging is bovendien heel gemakkelijk, waardoor je binnen no time een leuk chocolade cadeau kunt laten bezorgen bij de persoon in kwestie. 

Persoonlijk kaartje

Iets dat ook heel leuk is om te doen tijdens deze coronatijd, is om een persoonlijk kaartje op te sturen om iemand te verrassen. Zo laat je iemand weten dat je aan hem/haar denkt. Je kunt natuurlijk van alles op dit persoonlijke kaartje zetten. Denk aan bijvoorbeeld dat je trots op iemand bent, dat je van iemand houdt en dat je hoopt dat jullie elkaar snel weer op een normale wijze kunnen zien. Een persoonlijk kaartje is leuk om te geven en ook enorm leuk om te ontvangen. De ontvanger van het kaartje zal dit dan ook zeker waarderen. 

Een uitje

Hoewel het momenteel vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk is om een leuk uitje te doen, is dit uiteraard wel een leuk idee voor na corona. Het kan daarom een leuk idee zijn om een kaartje te sturen waarin je vermeldt dat je deze persoon graag mee zou willen nemen op een uitje zodra het weer mogelijk is. Bij een uitje kun je aan van alles denken. Denk bijvoorbeeld aan een avondje naar de bioscoop, een dagje naar een pretpark of een dagje shoppen: noem het maar op!

Hoewel het helaas nu nog even niet mogelijk is om elkaar vaak te bezoeken, hopen we natuurlijk dat dit snel weer wel het geval is. Tot die tijd kun je iemand zeker nog in het zonnetje zetten door een leuk cadeautje op te sturen. Het is dan wel even anders dan je gewend bent, maar op deze manier laat je alsnog weten dat je aan diegene denkt en dat zal deze persoon vast en zeker waarderen!


Pin de afbeelding om de ideeën te bewaren op Pinterest:

Leuke cadeaus in coronatijd om iemand mee te verrassen

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP