3 leuke outfits voor mannen

3 leuke outfits voor mannen

De feestdagen komen er weer aan! Ik kies 3 leuke outfits voor mannen uit, voor ieder budget, want hoe leuk is het om dit jaar een hele outfit cadeau te doen? 

3 items voor €54,15

3 leuke outfits voor mannen

De eerste outfit mijn favoriete budget outfit voor mannen. De trui van Kronstadt scoor je slechts voor €15,00 en de broek van Only & Sons voor €20,00. Ik vond de outfits niet compleet zonder een paar schoenen, dus ging hier voor de schoenen van New Look met een mooie nep-suède afwerking. Deze schoenen van New Look zijn in de sale bij Zalando voor €19,15. Door deze drie items heb je een casual outfit, die door de schoenen en de slim fit jeans toch net wat netter oogt!

3 items voor €89,95

3 leuke outfits voor mannen

Wat is Kerstmis zonder een Kersttrui? Ik heb zelf een aantal jaren geleden een Kersttrui gekregen en trek hem iedere Kerst aan. Hoe leuk is het om heel het gezin in een Kersttrui te zien? Daarom heb ik deze outfit samengesteld met de leuke Kersttrui van Only & Sons (€30,00), een zwarte jeans van Only & Sons (€20,00) en deze veterboots van YourTurn (Zalando, €39,95). Deze outfit is een stuk duurder dan de vorige, maar heeft wel een meer uitgesproken stijl. Voor de mannen die geen probleem hebben met het dragen van een opvallende rode trui!

3 items voor €140,00

3 leuke outfits voor mannen

De laatste outfit uit de lijst van de 3 leuke outfits voor mannen is meteen de duurste en misschien ook meest nette outfit. Toch is deze erg geschikt voor de winter en kan een man deze prima aan naar een feestje of zijn werk. Ik vind zelf de schoenen van Selected Homme (€70,00) met dezelfde rode kleur als de broek van Jack & Jones enorm tof! Alleen ik denk dat dit wel een persoonlijke smaak is en deze outfit is ook heel tof met stoere boots als Timberlands. De broek en trui kun je bestellen in een set voor €70,-.

Ik vond het super leuk om eens een artikel te maken met 3 leuke outfits voor mannen. Het is weer eens wat anders, alleen ik denk dat ik wel snel de neiging heb om er een vrouwelijke touch aan te geven. De kleding is, tenzij anders aangegeven, allemaal verkrijgbaar in de volgende webshop: https://www.2trendy.nl/shop/frontpage.html. Een hele fijne webshop voor mannen, waar je ook sets kunt bestellen om de prijs nóg aantrekkelijker te maken! ;)

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP