fbpx

Cibdol Oil

De leukste bikini's van 2019

De leukste bikini’s van 2019

We gaan langzaam richting de zomer en ik kan niet wachten om weer een aantal dagen door te brengen op het strand. Meerdere bikini’s zijn dan zeker een must, dus ik zet de leukste bikini’s van 2019 alvast op een rijtje!

De leukste bikini’s van 2019

Ik ben een echt zomermens. Dat is voor mij absoluut een reden om meer zomerkleding in mijn kast te hebben dan winterkleding. Bikini’s heb ik op dit moment ook in overvloed, maar toch vind ik het leuk om continu verder te kijken en ben ik heel blij met de pareltjes die ik dit keer heb gevonden. Dit soort shoplijstjes zijn voor mij ook een soort manier om van me af te schrijven, zodat ik niet alles in één keer in mijn winkelmandje gooi en bestel. 

De leukste bikini's van 2019
LASCANA | Hünkemoller | MAAJI | LASCANA | LASCANA | LASCANA
LASCANA | Roxy | whkmp’s beachwave | Watercult | Watercult

Deze 11 bovenstaande bikini’s zijn mijn favorieten uit de zoektocht naar de leukste bikini’s van 2019. Ik word heel blij van alle printjes en kleuren die de bikini’s dit seizoen hebben. De kleuren van dit seizoen zijn een stuk dieper en donkerder dan voorgaande seizoenen. Verder zijn er ook nog steeds veel felle kleuren te vinden en natuurlijk basic zwart. 

In de webshop van LASCANA kwam ik maar liefst vijf bikini’s tegen die mij aanspraken. Ze hebben in deze webshop veel trendy bikini’s in verschillende maten. Zo zie je veel printjes, maar ook één van mijn favoriete kleuren donkergroen en fellere kleuren als turquoise. Ik vond de bikini met bloemenprint toch wel een hele unieke bikini die ontzettend leuk tot zijn recht komt!

Verder vond ik de Doutzen collectie van Hünkemoller echt weer enorm mooi. Toen ik de reclame voorbij zag komen wilde ik eigenlijk meteen weer de winkel in om te passen. Deze zwart met witte stipjes bikini oogt misschien heel simpel, maar door de kartelrandjes vind ik hem ontzettend speels. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de bikini’s van Roxy en whkmp’s beachwave, ze zijn in één kleur, maar de details maken ze af.

De laatste drie op mijn lijstje zijn de bikini’s van MAAJI en Watercult. Beide merken kende ik persoonlijk nog niet, maar ik vind de bikini’s helemaal mijn ding. Ik vermoed alleen dat de kleur van de MAAJI bikini mij helaas niet staat, maar gelukkig blijven dan de twee prachtige bikini’s van Watercult nog over. In deze bikini’s voel je jezelf vanzelf goed en al helemaal in combinatie met deze tips. Het gaat moeilijk worden om geen bikini te bestellen, want ze zijn dit jaar enorm mooi. 

Ga jij een bikini kopen dit jaar en welke is jouw favoriet?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    labellabora

    Aaah zomer! Ik heb er ook zo ontzettend veel zin in. Gelukkig scheen het zonnetje vandaag de hele dag. Die bikini rechts onder is echt mijn stijl. ?

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP