12x de leukste Mexx kleding

12x de leukste Mexx kleding

Mexx is terug in Nederland! Vroeger was dit één van mijn favoriete merken. Daarom was ik heel nieuwsgierig welke Mexx kleding er op dit moment verkrijgbaar is. Ik nam een kijkje en zette mijn 12 favorieten op een rijtje. 

Mexx in Nederland

Vorig jaar is Mexx overgenomen door het Nederlandse RNF Holding. Hiervoor kreeg het merk Mexx te maken met een faillissement, waarna het over werd genomen door een Turkse holding. De Eroglu holding kon haar doelen voor het merk niet nastreven en heeft daarom Mexx verkocht. Goed nieuws voor Nederland, want hierdoor is op 28 november de eerste Mexx winkel met een nieuw concept geopend! Deze winkel in Nieuwegein heeft een strakke, minimalistische uitstraling met een hele grote etalage, waardoor je er absoluut niet omheen kunt.

Voor een sneak peek in de Mexx collectie surfde ik naar de Nederlandse webshop. De collectie is heel kleurrijk en elegant. Ik vind alle items perfect voor thuis, maar ook op je werk. Het is helemaal mijn ding en ik ben blij dat Mexx haar oude roots heeft teruggevonden! De prijzen variëren wel enorm, je hebt items van €25,00 tot €275,00. Het is dus even zoeken wat qua budget bij je past, maar ik kan me herinneren van vroeger dat dit items zijn van hele hoge kwaliteit.

12x de leukste Mexx kleding

12x de leukste Mexx kleding

Ik koos voor mijn 12 favorieten voor 4 broeken. Als je me al een tijdje volgt, dan weet je misschien dat ik gek ben op broeken en er ook heel wat in mijn kast heb liggen. De broek linksboven lijkt me voornamelijk heel comfortabel en super leuk voor een basic outfit. De andere drie broeken zijn een stuk netter, maar ook echt helemaal mijn ding en iets waar ik al een tijdje naar opzoek was. Ik vind met name de bruine broek écht geweldig! Deze is super leuk om te stylen met een coltrui, een blouse die je in de broek stopt of de bijbehorende blazer.

Mexx heeft veel jurkjes in haar collectie, maar eigenlijk sprongen er daar voor mij maar twee tussenuit. Een heel elegant zwart jurkje, die je ook in een groene kleur hebt. En het opvallende okergele bloemenjurkje, die bij mij ook al opviel tussen de blouses! Tussen de tops viel mijn oog nog op de bruine sweater en de blouse met col. Twee hele unieke items die je niet snel ergens anders tegen zult komen.

Tot slot werd ik verliefd op de (helaas) erg prijzige jassen! Die rechtsboven vind ik opnieuw heel elegant, maar ik denk wel dat deze voor mij te lang zou zijn. Verder vond ik het blazer-achtige jasje heel tof voor bij een jurkje, maar deze zou toch iets te fris zijn voor de winter. De jas die echt mijn aandacht trok was de zwarte jas rechtsonder! Ik ben echt een koukleum en denk dat ik met deze jas wel warm blijf.

Wat zijn jouw favorieten uit de collectie? En droeg jij vroeger ook Mexx kleding?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP