fbpx

Cibdol Oil

Liquid lipstick wishlist 2018

Liquid lipstick wishlist 2018

Als groot liefhebber van liquid lipsticks is hier mijn eerste liquid lipstick wishlist. Mijn favoriete kleur uit mijn stash is MAC Mehr, maar deze normale lipstick blijft helaas niet lang zitten. Daarom ging ik opzoek naar vergelijkbare kleuren en gewoon kleuren die ik in mijn stash moet hebben!

Liquid lipstick wishlist 2018

Aangezien ik morgen naar Londen vertrek kon ik het niet laten om alvast een wishlist op te stellen. Ik vind Londen op het gebied van make-up echt geweldig! Je hebt er warenhuizen met talloze merken waar je alles kunt testen en er zelfs mensen zijn die je daarbij helpen. Dat klinkt eigenlijk niet heel speciaal, maar er zijn toch net wat andere merken beschikbaar. Ook komen daar een aantal merken vandaan, dus ik kan me voorstellen dat je die daar iets goedkoper kunt aanschaffen. Ik kan in ieder geval niet wachten om alles een keer te swatchen!

Mijn wishlist bestaat uit veel verschillende tinten, maar wel grotendeels blauwroze tinten. Verder ben ik altijd enorm fan van een bruine tint. Ik merk dat ik veel lipsticks heb, maar er eigenlijk maar een paar zijn die ik het liefst iedere dag gebruik. Dit komt doordat ik de laatste tijd vaker naar nudes grijp, terwijl ik voorheen ook graag fellere tinten droeg. Ik hou het tegenwoordig het liefst zo natuurlijk mogelijk, maar ik draag wel graag een lipstick die echt wat voor me doet. Het geeft een geweldig gevoel als een lipstick je hele gezicht een boost geeft.

Ook vind ik het belangrijk dat een lipstick lang blijft zitten en niet na één drankje al vervaagd. Oude lipsticks kunnen niet meer tippen aan de nieuwste (liquid) lipsticks en daardoor mag er wel een keer een bezem doorheen. Alleen voordat ik dat doe, wil ik wel een hele mooie nieuwe stash hebben opgebouwd. Ik mag nog even doorsparen voor deze liquid lipstick wishlist, maar hoop ze wel snel te kunnen testen en een aantal toe te kunnen voegen aan mijn stash.

Welke liquid lipstick staat er nog op jouw verlanglijstje? En draag jij de laatste tijd ook liever nude kleuren?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP