Wella Color Charm T15 review

Wella Color Charm T15 review

Als groot fan van assig blond haar vond ik mijn haar de laatste tijd steeds geliger ogen. Het is al een tijdje geleden dat ik een balayage heb laten verven, dus ik vond het tijd voor iets nieuws! Kijk je mee naar de Wella Color Charm T15 review?

Wella Color Charm T15 review


Wella Color Charm T15 review

Aangezien mijn haar altijd iets donkerder wordt in de winter wilde ik niet te licht gaan. Ik koos daarom voor de kleur T15, een pale beige blonde toner. Deze toner verwijdert de gele tonen in je haar en verandert ze in een lichte neutrale blonde haarkleur. Het voorbeeld dat bij deze toner op de website stond was precies waar ik naar opzoek was, dus dat overtuigde me. 

Het gebruik van de Wella Color Charm

Wella Color Charm T15 review

De Wella Color Charm toner zit in een flesje van 42 milliliter. Daarnaast heb je de Color Charm 20 Volume nodig. Deze twee flesjes meng je met elkaar, je mengt hiervoor één deel van de toner met twee delen van het 20 Volume flesje. 

Voor mijn haar heb ik ongeveer de helft van beide flesjes gebruikt. Ik had daardoor precies genoeg voor mijn haar. Ik kan in totaal mijn haar dus twee keer verven met de toner. 

Wella Color Charm T15 review

Trek voor de zekerheid bij het verven wel handschoenen aan, een oud shirt en doe een oude handdoek om jezelf heen die je vastmaakt met een klem. Ik kreeg de verf wel makkelijk uit mijn kleding gewassen, maar je kunt het beste van het ergste uitgaan. Let er ook op dat je de wastafel na afloop goed schoonmaakt en wacht daar niet te lang mee. De verf kleurt namelijk na een tijdje bruin en is dan lastiger te verwijderen van badkamermeubels. 

Het resultaat van de T15 toner


Wella Color Charm T15 review

Het resultaat is heel duidelijk te zien! Op de foto komt het assige niet heel goed over, maar met name de onderste puntjes van mijn haar neigen echt naar grijs. Daarnaast heeft mijn haarkleur over het algemeen een andere gloed gekregen, alsof het warme in mijn haar naar voren is gekomen en de andere tinten zijn gedempt. Ik vind het persoonlijk heel mooi en het is net of ik een opfrisbeurt bij de kapper heb gehad! De gele tinten zijn er weer uit en mijn haar is klaar voor het nieuwe seizoen.

De toner blijft 8 tot 12 wasbeurten zitten en dit kun je natuurlijk verlengen met een zilvershampoo. Ik vind sowieso zilvershampoo wel een aanrader, aangezien je daar de donkere plukken iets kunt oplichten. Als de toner volledig uit mijn haar is, dan kan ik de overige toner uit de flesjes gebruiken om mijn haar voor de tweede keer te verven. Kortom, een heel fijn product om de kleur van je haar op te frissen, zonder heel veel geld uit te geven. 

De Wella Color Charm toners zijn verkrijgbaar bij Clipextensions voor €12,95 per stuk.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP