fbpx

Cibdol Oil

MAC Mineralize foundation & brush

MAC Mineralize foundation & brush

Bij de aankoop van de MAC Mineralize foundation en brush was ik voor de eerste keer in een MAC store. Ik wilde graag advies voor een goede foundation. Iedere keer als ik naar een drogist ging, kreeg een ik verkeerde kleur. Telkens was de kleur veel te donker en zelf ben ik ook geen held in het zoeken van de juiste kleur. Een aardige vrouw kwam me helpen en ze wist al snel dat ik voor de Mineralize foundation moest gaan, ik heb namelijk een droge en gevoelige huid. Daarnaast had ze de kleur al snel gevonden. De service in de MAC stores is perfect en de kleur past perfect bij mijn huid. Benieuwd? Kijk maar snel verder!

MAC MINERALIZE FOUNDATION & BRUSHHet resultaat mag er zeker wezen! De foundation verbergt mijn puistjes en verminderd de roodheid van mijn gezicht. Daarnaast is mijn huid heerlijk egaal. Ik vind het verschil echt groot. De foundation voedt de huid goed, ik had de hele tijd gewoon het gevoel dat ik een crème op mijn gezicht gesmeerd had. Deze foundation is zijn geld zeker waard en het is echt een mooie kleur. Deze kleur past exact bij mijn eigen huidskleur, het is trouwens de kleur NC20. Ik betaalde €30,- voor de MAC Mineralize foundation.

MAC MINERALIZE FOUNDATION & BRUSHDan heb ik nog deze prachtige kwast. Ik kocht hem afgelopen weekend, omdat het toen gratis verzenden was. Mijn oude foundation kwast had het namelijk begeven, ik heb hem al een tijdje en nu bracht hij mijn foundation niet mooi meer aan. Weg ermee en kom maar hier lieve MAC foundation kwast (190). Het is een hele fijne kwast, het is een wat hardere kwast met veel haartjes. Hij brengt mijn foundation echt prachtig aan, hij is wel wat aan de kleine kant. Mijn foundation wordt mooi egaal en zonder vlekjes aangebracht. Hij werkt eigenlijk gewoon perfect en ik was echt verbaast. Voor deze MAC foundation kwast betaal je €37,-.

Wat ben ik blij met deze aankopen! Nu kan ik eindelijk weer fatsoenlijk mijn foundation aanbrengen. Hebben jullie veel geld over voor de ideale foundation?

 • Reacties ( 21 )

 • avatar
  pamela

  ik ben niet zo van de foundation kwasten. het enige waarvoor ik die gebruik is voor maskertjes xD en daar vind ik die van de Hema prima voor. de foundation ziet er super goed uit! ik hoor alleen van veel mensen dat ze er puistjes van krijgen en voor dat geld wil ik dat liever niet riskeren.

  • avatar
   Esmée

   Mijn huid wordt er juist rustiger van, maar ze raadde mij dit ook aan voor mn droge en gevoelige huid. x

 • avatar
  Nicole

  Wauw mooie dekking maar ook natuurlijk.

 • avatar
  lisa

  Mooi natuurlijk effect!

 • avatar
  Julia

  Ik vind het ook echt moeilijk om een goede kleur foundation te vinden, ook omdat mijn gezicht niet echt 1 kleur heeft. Maar bij jou is het goed geslaagd! Het ziet er mooi uit!

 • avatar
  xwiesx@hotmail.nl

  ziet er mooi uit!

 • avatar
  Kiss & Make-up

  Die kwast is inderdaad super. En de foundation ziet er goed uit!

 • avatar
  Iris – The Beauty Magazine

  Wat een verschil! Echt een hele goede foundation volgens mij! En die kwast is ook heel tof!

 • avatar
  Mademoiselle Sophistique

  oh la, die staat je goed meid! je ziet er prachtig uit

 • avatar
  Jana Vmh

  Ziet er echt goed uit :)

 • avatar
  Sophie

  Mooie kwast! Niet mijn favoriet, ik gebruik liever een bufferkwast, maar inderdaad de kleur foundation is perfect!

 • avatar
  Kim

  Ik heb ook mijn foundation van MAC, en ik ben er echt tevreden over!

  Ik volg je trouwens op bloglovin XOX

 • avatar
  Lisa

  Ziet er goed uit! Ik kan helaas niet oordelen over mac, heb er helemaal geen ervaring mee haha! Xx

 • avatar
  Lyana

  Wat lijkt het goede foundation! Ik vind MAC wel héél duur, maar als je echt goede kwaliteit wil ..

 • avatar
  Sanne MakeUpGorgeous

  Waaw, supermooie foundation. Echt de moeite waard om hier zoveel geld voor neer te tellen. Je huid ziet er heel egaal uit en de kleur matcht perfect. Mooie aankoop dus ;) x

 • avatar
  Tess Evea

  Wat fijn dat je hier zo goed werd geholpen! Vaak zijn de adviezen in de duurdere drogisterijen inderdaad beter! Ik vind de brush erg mooi en de foundation staat je goed!

 • avatar
  Lizzy

  Wat een goede foundation zeg! Het verschil is duidelijk aanwezig! Maar dat verwachtte ik wel van MAC! Ik zou zoveel geld niet over hebben voor een foundation! De kwast klinkt erg fijn!

 • avatar
  Mayara Esther

  Ik wil deze foundation ook al een tijdje maar ik twijfelde steeds. Bij de foto’s is het verschil goed te zien! Als ik weer langs de MAC ben zal ik zeker naar kijken/testen.

 • avatar
  Eline

  Heel erg mooi effect! Ziet er netjes uit!

 • avatar
  Kelly

  Wat een geweldige foundation. Fijn ook dat je zo goed werd geholpen. De kwast lijkt me ook erg fijn! (:

 • avatar
  Inge

  OMG die kwast is zo mooi! Wel echt ziek duur.. De minelarized skinfinish powders zijn ook echt heel chill!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP