fbpx

Cibdol Oil

LUSH GUARDIAN OF THE FOREST BATH BOMB

Lush Guardian of the Forest bath bomb

Na de laatste video, mijn Lush shoplog, kon ik het niet laten om de eerste review op te nemen. Daarom heb ik besloten om de bath bombs per stuk te behandelen, zodat ik ze zo snel mogelijk met jullie kan delen. Het duurt natuurlijk wel even voordat ik alle tien de bruisballen uit The Experimenter geprobeerd heb. Daarom vandaag de eerste bruisbal, meteen een fantastische, de Lush Guardian of the Forest bath bomb. 

Je kunt de video simpelweg starten door hierboven op de play button te klikken, of door via deze link naar YouTube te gaan. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zodat je de andere video’s voorbij ziet komen. In de volgende video’s zie je onder andere weer een nieuwe bath bomb en mijn liquid lipstick stash. De video’s op YouTube komen al om 7:00 online en het artikel op mijn blog verschijnt pas om 12:00, dus vergeet je niet te abonneren. Je kunt je gemakkelijk abonneren door hier te klikken.

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Jonna@Burgertrutjes

  Ik hou van bath bombs, leuke video! Binnenkort maar weer eens een bezoekje brengen aan Lush!

 • avatar
  Suzanne

  Ziet er heerlijk uit!

 • avatar
  Laura – Dagelijkse hap

  Ik ken deze bath bomb niet, maar ik vind tot nu toe alle bath bombs van Lush geweldig!

 • avatar
  Dineke

  Zien er tof uit zeg!

 • avatar
  Jamey

  wat ziet die er lekker uit!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP