fbpx

Cibdol Oil

Lush Jasmine and Henna Fluff-Eaze

Lush Jasmine and Henna Fluff-Eaze
In deze review test ik het Lush Jasmine and Henna Fluff-Eaze haarmasker. Mijn haar is zonder verzorgingsproducten echt een drama. Ik moet altijd een serum, mousse en haarlak in mijn haar doen zodat het niet pluist. Tijd om te kijken of dit haarmasker dat probleem aanpakt!

Lush Jasmine and Henna Fluff-Eaze

Het vorige haarmasker van Lush was heerlijk en zorgde er zeker voor dat mijn haar een stuk minder droog werd, alleen het pluisde nog steeds. Ik wil mijn haar ook gewoon vrije dagen gunnen, dagen zonder overbodige producten. Daarom besloot ik het Lush Jasmine and Henna Fluff-Eaze masker te proberen, wat voornamelijk wordt aangeraden voor pluizig, krullend haar.


Allereerst het masker ruikt heerlijk! De jasmijn is er goed in verwerkt en dat is voor mij zeker een pluspunt. Daarnaast voel je bij het oppakken van het masker al dat het enorm veel oliën bevat, het masker is namelijk erg vloeibaar. De hoeveelheid oliën geeft me een fijn gevoel, daar moet je haar wel zacht van worden! Het is de bedoeling dat je het masker verdeeld over je gehele haar en zo’n twintig minuten laat intrekken. Daarna kun je het uitspoelen en uitwassen met een shampoo en eventueel een conditioner. Iets wat ik zelf een tikkeltje overdreven vind, al kun je het dan net zo goed vlak voor het douchen aanbrengen.

Ingrediënten

Lush Jasmine and Henna Fluff-Eaze
De ingrediënten van het haarmasker:
Red Henna Infusion, Water, Cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfaat, Parfum, Olijfolie extra virgin biologisch, Ylang Ylang olie, Jasmijn Absolue uit India, Tarwekiemolie, Jojobaolie biologisch, Amandelolie, Noten olie, Braziliaanse, Kokos olie extra virgin, Hennepzaadolie koud geperst biologisch, Soya Olie, Castor olie, Benzyl salicylaat, Benzylbenzoaat, *Farnesol, *Linalool, Hydroxycitronellal, Methyl ionone, Benzyl alcohol, Isoeugenol, Methylparabeen, Propylparabenen.
* Komt van nature voor in etherische oliën.

Het resultaat


Mijn haar voor het gebruik van het masker, op de linker foto, is een stuk pluiziger. Op de rechter foto is mijn haar dan misschien nog wel nat, maar je ziet dat mijn haar enorm gevoed is. Toen mijn haar eenmaal was opgedroogd zag je ook duidelijk verschil. Het was een stuk minder pluizig en dat zonder andere verzorgingsproducten.

Daarnaast voelde mijn haar enorm zacht, ik kon er bijna niet vanaf blijven. Het is een wondermiddeltje en Lush beweert dat regelmatig gebruik zorgt voor nog minder pluizig en droog haar. Ik ben benieuwd hoe mijn haar er na een aantal weken uitziet! Ik ben zeker tevreden over dit masker, zoals over heel veel producten van Lush. De geur, de kwaliteit en het resultaat zijn gewoon geweldig.

Het Lush Jasmine and Henna Fluff-Eaze is verkrijgbaar in de webshop of in de winkels voor €20,00.

 • Reacties ( 24 )

 • avatar
  Lyana

  Je haar ziet er goed verzorgd uit!

 • avatar
  Nora

  Lush is awesome he!

 • avatar
  Rosanne

  Klinkt heel fijn, en wil het zeker een keer proberen!
  liefs x

 • avatar
  Marloes

  Wat een fijn verschil. Klinkt erg goed!

 • avatar
  Julia

  Ik heb nog nooit een haarmasker van Lush geprobeerd, maar het lijkt me enorm fijn!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Klinkt zeer goed! Mijn haar is ook vaak pluizig en kan dit zeker gebruiken :).

 • avatar
  chitchatontherocks

  Nope, de haarmaskers van Lush heb ik nog niet geprobeerd. De gezichtsmaskers wel en die vind ik echt de moeite!

 • avatar
  Robin

  Klinkt heel fijn/goed! :D

 • avatar
  Melike

  Hmm ik heb nog nooit een haarmasker geprobeerd, toch maar een keer doen dan!

 • avatar
  Tess Evea

  Klinkt best goed, de producten van Lush zijn sowieso geweldig!

 • avatar
  Lies

  Lijkt mij een heel fijn masker! Ik heb zelf nog geen haarmasker van Lush geprobeerd, maar ik heb eigenlijk nog helemaal geen producten van Lush gebruikt.

 • avatar
  lieke

  Andrelon nachtwonder is ook echt een aanrader voor pluizig haar. Ik gebruik hem ook en ben er heel tevreden over!

 • avatar
  Marissa

  Ziet er erg goed uit!

 • avatar
  fashionadvies

  Lijkt me fijn :D !

 • avatar
  Manon

  dat ziet er erg goed uit!

 • avatar
  Kayleigh

  Oh deze zou ik ook weleens willen proberen! Ik ben nu sowieso al bezig met meer natuurlijkere producten gebruiken dus daar past deze goed in.

 • avatar
  Daphne

  Ziet er goed uit!

 • avatar
  niesca

  Klinkt heel erg fijn!

 • avatar
  Romy

  Klinkt erg fijn!

 • avatar
  Daphne

  Klinkt fijn!

 • avatar
  Kelly

  Klinkt prettig!

 • avatar
  Amy

  Klinkt heel goed, ik heb namelijk ook last van pluizig haar. Ik heb hun haarmaskers nog niet geprobeerd maar ben wel fan van de conditioners :)

 • avatar
  Eline

  Ziet er goed uit, dit komt maar weer eens op mijn wishlist!

 • avatar
  Manon

  Wauw dit wil ik wel eens proberen ik heb ook zo pluizig haar!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP