Cibdol Oil

Mannen in pak: waarom vrouwen het aantrekkelijk vinden

Mannen in pak: waarom vrouwen het aantrekkelijk vinden

Mannen in pak, wij vrouwen kunnen er zo bij wegzwijmelen. Het ziet er zo aantrekkelijk uit, maar waarom eigenlijk?

1. Zelfverzekerd

In een mooie outfit voelen zowel mannen als vrouwen zich beter. Ondanks dat een mooie outfit niet gelijk staat aan comfortabel, voelen wij onszelf ook veel sexyer met hoge hakken. Mannen voelen zich ook zelfverzekerder Iets wat wij als vrouwen héél aantrekkelijk vinden.

2. Kleren maken de man

Natuurlijk is het super fijn om op de bank tegen hem aan te kruipen wanneer hij een trui met joggingbroek draagt, maar op een feestje zien we hem toch liever in een nette outfit! Kleren maken de man en stiekem is het extra fijn om als vrouw naast een goedgeklede man te lopen. Daarom kun je bijvoorbeeld eens kijken voor een pak op maat gemaakt bij Rietbergh.com. Hint, hint, hint!

3. Leiderschap

Zakenmannen dragen vaak een pak, waardoor het leiderschap uitstraalt. Wanneer hij op zijn werk vaak het initiatief neemt, dan is dat vast ook in een relatie. Hoe fijn vinden wij het als een man zegt wat we vanavond gaan doen? Juist!

4. Uitstraling

Mannen in pak hebben een verzorgde uitstraling. Je weet dat ze het pak zorgvuldig hebben uitgezocht en vanochtend tijd hebben besteed aan hun uiterlijk. Ze hebben de moeite gedaan om er extra goed uit te zien en dat waarderen we absoluut.

5. Mannen in pak ogen breder

Door de lijnen in de blazer ogen mannen wanneer ze een pak dragen breder. De mouwen zijn vaak ook een stuk breder, dan wanneer hij een overhemd of een trui aanheeft.

6. Succesvol

Het hangt een beetje samen met leiderschap, maar mannen die pakken dragen zijn vaak succesvol. Dit beeld is gecreëerd doordat we in de televisie- en filmwereld vaak mannen in pakken zien. Mannen in pak lijken daardoor erg succesvol en onbereikbaar. Door het gevoel van onbereikbaarheid is het toch ineens erg aantrekkelijk als er een man in pak naast je zit.

7. Op maat gemaakt

Als ze een pak aanschaffen, dan doen ze het natuurlijk wel goed! De meeste pakken die aangeschaft worden zijn op maat gemaakt, waardoor ze enorm goed aansluiten bij hun lichaam. Dit is natuurlijk een heel verschil met kleding uit high-street kledingwinkels.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP