Diary #130: nieuwe 45mm lens & vloerkleed uitkiezen

Het begin van de week bestond eigenlijk voornamelijk uit de terugreis naar Nederland. Alleen daarna was het weer tijd om aan de slag te gaan en daarom kocht ik mijn nieuwe 45mm lens!

Maandag & dinsdag

Diary #130: nieuwe 45mm lens & vloerkleed uitkiezen

Maandag hadden we nog tot 13.00 uur om onszelf te vermaken. We hebben rustig alles ingepakt en afscheid genomen van onze luxe hotelkamer. We hebben bij het hotel nog ontbeten, geluncht en toen was de tijd eigenlijk zo voorbij. Tijd om richting de bus te gaan en op naar het vliegveld!

Op het vliegveld bleek onze vlucht nog een uur vertraagd te zijn, enorm balen. Het was gelukkig verder wel allemaal goed geregeld en we zaten met z’n vieren op een rij in het vliegtuig. Ik heb nog even kunnen slapen ‘s nachts en ‘s ochtends kwamen we met de storm aan op Schiphol. Het landen was even spannend, maar het is allemaal goed gegaan. Even wachten op de koffer en snel terug naar het regenachtige Tilburg.

Woensdag

8 inspirerende boeken voor vrouwen

Dinsdag ging ik al even kort aan de slag, maar woensdag ging ik meteen weer om 7.00 uur uit bed. Ik had heel veel zin om eindelijk weer artikelen te schrijven en begon met een artikel over 8 inspirerende boeken voor vrouwen. Die publiceerde ik direct en ik postte ook snel een foto op Instagram. Het was overigens heel gek om niet meer mijn dag te starten met mijn parttime baan, maar vanaf nu ben ik fulltime ondernemer!

Donderdag

Diary #130: nieuwe 45mm lens & vloerkleed uitkiezen

Donderdag ging ik verder met werken. Het ritme was overigens nog wel een beetje vreemd. Dit komt doordat het in Curaçao 5 uur vroeger is dan in Nederland. Ik maakte op donderdag snel nog wat foto’s voor het artikel van die dag. Dit deed ik trouwens met mijn telefoon, omdat ik nog geen nieuwe lens had voor mijn camera. ‘s avonds maakten we samen andijvietaart en dat smaakte weer zó goed, yum!

Vrijdag

Diary #130: nieuwe 45mm lens & vloerkleed uitkiezen

Donderdagavond bestelde ik mijn nieuwe 45mm lens en wat was ik blij toen hij binnenkwam! Het was even spannend of hij het ook daadwerkelijk zou doen, maar hij doet het geweldig. Verder maakte ik mijn planning voor januari, omdat ik echt weer wat productiever aan de slag.

Diary #130: nieuwe 45mm lens & vloerkleed uitkiezen

Hierboven zie je drie foto’s die ik maakte met de Olympus M.Zuiko 45mm lens. Dit zijn onbewerkte foto’s. Ik moet zeggen dat ze ook meteen een heel stuk scherper lijken, dan de foto’s met mijn vorige lens. Ik ben dus heel blij met deze aankoop en binnenkort zijn bijna alle foto’s op mijn blog gemaakt met deze lens.

Zaterdag

Zaterdag maakte ik één van mijn favoriete parfum samples op. Even een foto voor wanneer ik ooit nog opzoek ga naar een nieuw luchtje. ‘s middags gingen we even naar de woonboulevard en besloten we te kijken voor een vloerkleed. We vonden deze twee vloerkleden bij Kwantum en vonden ze beide erg tof. Onze families vonden de linkse het beste bij ons en ons interieur passen, dus deze gaan we binnenkort aanschaffen!

‘s avonds at ik voor het eerst een vegan pizza van Domino’s. Echt enorm lekker. Ook kreeg ik hierdoor geen last van de kaas. Ik kon zo snel niet vinden wat de soort kaas is op deze pizza, maar ik ga de volgende keer wel kijken voor vegan kaas in de winkel.

Zondag

Zondag was opnieuw een hele regenachtige dag, maar we hadden niets op de planning staan. Dat was dus heerlijk een dagje op Netflix en wat interessante artikelen lezen over bloggen. Doordat ik de afgelopen week meer tijd had, heb ik me echt kunnen verdiepen in wat nieuwe dingen.

Heb jij een suggestie voor vegan (pizza)kaas? En hoe was jouw week?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP