Cibdol Oil

MIJN 5 FAVORIETE ACCESSOIRES IN HET INTERIEUR

Mijn 5 favoriete accessoires in het interieur

Tegenwoordig staat mijn Pinterest er vol mee, prachtige foto’s van verschillende interieurs. Het valt me op dat ik voor bepaalde stijlen en accessoires ga, iedere keer weer. Vandaag zal ik mijn 5 favoriete accessoires met jullie delen, zodat jullie kunnen meegenieten van deze fantastische toevoegingen aan het interieur. Stiekem droom ik alvast van mijn eigen plekje, een eigen appartementje, precies ingericht op de volgende manier. 

Hout

Als ik ergens fan van ben, dan zijn het witte interieurs met hout als accent. Het geeft een Scandinavisch effect, maar het heeft ook iets natuurlijks. Het voelt al snel als een thuis, zodra er wat hout wordt toegevoegd. Bij hout kun je denken aan verschillende items, zoals ladders, dienbladen, tafeltjes en natuurlijk vloeren.

Hanglampen

Ik ben niet zo van de staande lampen, of tafellampen, geef mij maar een hanglamp. Je hebt tegenwoordig zoveel hanglampen, in verschillende soorten en maten. Zo ben ik heel erg fan van de koperen lampen in de meest toffe vormen. Dit lijkt me zo sfeervol boven een houten tafel! Klinkt al een beetje als het perfecte interieur, toch?

Kleur

Naast de witte en meest minimalistische interieurs ga ik toch voor een beetje kleur. Ik vind het heel gaaf als één wand bijvoorbeeld felgekleurd is, van marmer, van hout, of lichtgrijs. Naast de wanden kun je natuurlijk je bank versieren met felgekleurde kussens. Ik vind het vooral leuk om kleur toe te voegen door middel van accessoires, want dat is subtiel, maar geeft toch een mooi effect. Wat denk je van gekleurde vazen, glazen en schalen?

Kledingrekken

Op dit moment heb ik een inloopkast, maar ik weet dat ik dat niet kan verlangen als ik op mezelf ga wonen. Daarom ben ik gefascineerd door de kledingrekken op Pinterest. Het staat heel leuk op diverse plekken in je huis. Zo zie ik ook diverse schoenenrekken, die ook heel tof kunnen zijn in de hal. Je hoeft niet alles in een kledingkast te proppen, het past ook prima in de rest van je huis.

Planten

Een beetje groen is nooit verkeerd. Op Pinterest staan interieurs met de meest gigantische planten en ik vind het geweldig. Ik hou van palmen, cactussen en bananenplanten. Je zult ze later allemaal in mijn huis terugzien, wees maar niet bang. ;)

Bron foto: Kaboompics.com

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Laura

  Helemaal met je eens! Ik ben ook gek op deze dingen in het interieur. Vooral hout vind ik erg mooi.

 • avatar
  Eilish (artisticstateofmind)

  Ik wil ook een inloopkast!

 • avatar
  thebeautyblognl

  oeehhh heel herkenbaar allemaal!

 • avatar
  Manon

  Ik wil ook een inloopkast!! hahaha

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP