Mijn plannen voor augustus

Mijn plannen voor augustus

Het is 2 augustus en we zitten over de helft van 2018. Tijd om mijn doelen en plannen voor deze zomerse maand op te stellen, van mijn nieuwe Instagram strategie tot …

Instagram strategie

In augustus wil ik doorgroeien naar 9.000 volgers op Instagram. Ik volg hiervoor de cursussen van Life of Yvonne. De eerste cursus heb ik al afgerond en deze maand wil ik de Instagram Groei cursus afronden, zodat ik deze toe kan gaan passen. Verder wil ik deze maand extra veel focussen op het maken van content en daarmee ook het posten van meer foto’s per week.

Samenwerkingen pitchen

In de maand juli ben ik aan de slag gegaan met mijn mediakit. Deze is inmiddels af en nu wil ik deze dolgraag gaan inzetten. Ik ben er zelf heel blij mee en trots op! Daarom wil ik deze maand bij het pitchen van samenwerkingen gebruik maken van mijn mediakit. Dit kunnen zowel pitches zijn als reactie op een mail om samen te werken, maar ook pitches die ik zelf naar verschillende bedrijven toestuur.

Vakantiegevoel

Deze maand staat volgepland met allerlei leuke uitjes! Zo gaan we onder andere dit weekend naar Toverland en volgende week staat er een weekendje weg op de planning. Roel heeft aankomende week ook vrij, dus ik krijg bij deze maand wel een beetje het vakantiegevoel. Ook al heb ik zelf niet echt een vakantie gepland, wil ik wel lekker genieten van alle dingen die gepland staan en dingen die onverwachts op de planning komen te staan.

Weekvlogs verbeteren

Ik ben nu bezig met mijn vijfde weekvlog. Ik merk dat ik het al steeds leuker begin te vinden en iets minder spannend in het begin. Natuurlijk zijn ze nog niet van top kwaliteit en zouden ze nog beter kunnen, dus daar wil ik deze maand ook op letten. Tijd om eens te experimenteren met mijn camera-instellingen, maar ook wil ik meer in het openbaar vloggen. Iets wat ik in het begin doodeng vond, maar nu toch steeds gemakkelijker begin te vinden.

Oftewel een hele drukke maand met zowel werkdoelen als leuke dingen die op de planning staan. Wat zijn jouw plannen voor augustus?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP