Mijn plannen voor december

Mijn plannen voor december

Hallo december! Op dit moment, terwijl jullie dit lezen, ben ik hoogstwaarschijnlijk nog in Londen. Ik ben daardoor al helemaal in de Kerststemming en kan niet wachten om de Kerstboom thuis neer te zetten. Dit is één van mijn plannen voor december en de rest lees je in dit artikel. 

Kerstboom neerzetten

Het is bijna Pakjesavond en daarna is het zover: ik mag officieel de Kerstboom neerzetten. Ik ben stiekem wel jaloers op alle mensen die hem nu al hebben staan. Ik hou helemaal niet van donkere dagen en daardoor is het toch net wat gezelliger in huis. Ach, ik kan vanaf 6 december op Kerstbomen-jacht en ga dat zeker zo snel als mogelijk doen. Dat wordt alle Kerstspullen weer opzoeken in de kelder en snel op de juiste plaats zetten. Ik kan niet wachten!

Inkopen doen

Ik blijf nog even in de sfeer! Ik moet deze maand ook nog inkopen doen voor Kerstcadeautjes. We hebben dit keer lootjes getrokken en kopen voor één persoon een cadeau ter waarde van €25,00. Voorheen kocht iedereen voor elkaar cadeautjes, dat resulteerde in een hele stapel cadeautjes en heel de dag cadeautjes uitpakken. Dat ging ieder jaar steeds verder, dus dit keer pakken we het iets anders aan. Een cadeautje moet ik dus nog halen, maar daar heb ik nog even de tijd voor.

Mijn plannen voor december

Maandplanning afmaken

Als je mijn weekvlogs volgt, dan heb je misschien gezien dat ik bezig ben met een maandplanning. Ik wil een planning maken per maand voor al mijn artikelen. Ik merk namelijk wanneer ik meer overzicht heb, dat ik ook veel sneller en gemakkelijker vooruit werk. Ik wil deze maand mijn maandplanning voor december geheel ingevuld hebben en deze ook zo snel mogelijk afronden. Het liefst loop ik vanaf nu iedere keer een maand voor, maar het duurt waarschijnlijk even voordat me dat lukt!

Website aanpassen

Al een tijdje heb ik een lijstje met dingen die ik wil toepassen op Esmée Lifestyle. Zo wil ik mijn sidebar aanpassen, wat meer categorieën toevoegen en ik ben nog steeds bezig met mijn SEO. De bezoekersaantallen zijn al een beetje gestegen door mijn verbeteringen op SEO-gebied, maar ik heb nog lang niet alles aangepakt. Ook deze maand wil ik dat weer voortzetten en zo stapje voor stapje mijn website aanpassen.

Wat zijn jouw plannen voor december? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP