Urban Decay Born to Run palette review

Urban Decay Born to Run palette review

Het Urban Decay Born to Run palette stond heel snel op mijn verlanglijstje. Tot mijn verbazing viel hij pas geleden gewoon door de brievenbus! Maak je klaar voor de kleurrijke Urban Decay Born to Run palette review.

Urban Decay Born to Run palette review


Het Urban Decay Born to Run palette is speciaal ontworpen voor reisliefhebbers. De verpakking bestaat uit foto’s van de meest prachtige bestemmingen om bij weg te dromen. Je ziet bestemmingen als Santorini, Los Angeles en Londen. Het palette bestaat uit 21 tinten met zowel warme als koele kleuren. Het palette is heel divers en je kunt er eindeloos veel looks mee creëren.

[su_quote] You’re not lost. You’re born to run. [/su_quote]

Daarnaast vind je als je het palette openklapt een spiegel over de gehele breedte. Het palette klapt volledig open en je kunt de spiegel alleen rechtop zetten door het palette ergens tegenaan te zetten. Aan de ene kant heel fijn dat hij volledig openklapt, omdat je zo makkelijk bij alle kleuren kan. Aan de andere kant kan het op reis lastig zijn om het palette continu ergens neer te zetten om de spiegel te gebruiken.

Swatches

Urban Decay Born to Run palette review
Urban Decay Born to Run palette review

Breakaway – Stranded – Blaze – Weekender
Still Shot – Rif – Good as Gone

Urban Decay Born to Run palette review

Hell Ride – Baja – Accelerate – Guilt Trip
Ignite – Smog – Wanderlust

Urban Decay Born to Run palette review

Wildheart – Punk – Double Life – Jet
Drift – Radio – Big Sky

De oogschaduw brengt fijn aan. Hij is erg zacht en het voelt een beetje romig aan. Hierdoor heb je geen fall-out en je hebt na één swatch al een fantastisch resultaat. De pigmentatie is heel hoog. De eerste rij met kleuren zijn wel iets zachter, maar dat maken de tweede en derde rij meer dan goed. De swatches zijn zo divers, dat je bijna het idee hebt dat het de swatches zijn van drie verschillende palettes.

Look

Urban Decay Born to Run palette review
Urban Decay Born to Run palette review

Ik moest even nadenken welke look ik ging maken, want: zoveel keuzes! Door de pigmentatie kun je allerlei prachtige looks maken, maar het is wel fijner om gebruik te maken van iets kleinere en smallere oogschaduwkwasten. Ik ben gegaan voor een klassieke, maar toch opvallende look!

Ik koos al vrij snel voor de kleur Accelerate in mijn arcadeboog. Dit is een opvallende koperkleur, die voor mij de look echt afmaakt. In het midden heb ik de kleur Blaze aangebracht en op de zijkanten van mijn ooglid heb ik gekozen voor de donkerbruine kleur Punk. In de buitenste hoek heb ik met een smudge brush Jet aangebracht om het zacht aan te kunnen brengen, maar wel meer diepte te creëren. Om de look af te maken bracht ik Baja aan op mijn onderste wimperrand en gebruikte ik een zwart potloodje voor mijn bovenste wimperrand. De kleur Breakaway gebruikte ik tot slot onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoeken als highlighter.

Conclusie

Urban Decay Born to Run palette review

Het Urban Decay Born to Run palette is enorm mooi! Er zitten heel veel kleuren in die ik nog niet in mijn stash heb of juist in allerlei verschillende palettes. Als je dit palette gebruikt, dan heb je alle kleuren bij de hand. Ik vind het daarom een aanrader voor iedereen die van opvallende kleuren houdt. Je kunt er talloze looks mee creëren, dus de komende tijd ga ik kleinere kwasten aanschaffen en nog even oefenen.

Het Urban Decay Born to Run palette is verkrijgbaar via de webshop en verkooppunten van Urban Decay voor €51,00.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP