Mijn plannen voor juni

Mijn plannen voor juni

De maand juni is alweer begonnen! Deze maand ben ik jarig, bereid ik me voor op de zomer en ga ik hard aan de slag om mijn business te laten groeien. 

Verjaardag vieren

Sinds vorig jaar vier ik mijn verjaardag een stuk kleiner. Ik vind het veel gezelliger om met een klein groepje mijn verjaardag te vieren! Ik heb mijn ouders, broertje, zijn vriendin, mijn opa en oma uitgenodigd. Eerst wilde ik een leuk uitje plannen, maar ik denk dat het gewoon een tuinfeest wordt met eventueel een kort uitstapje naar de stad. Mijn wishlist is bijna klaar en komt morgen online. Dat was wel iets waar ik lang over na heb moeten denken.

Voorbereidingen zomer

Afgelopen week heb ik een mooie bikini gescoord en er staat er eigenlijk nog één op mijn verlanglijstje. Op de één of andere manier mis ik nog een aantal zomeritems in mijn kledingkast. Ik ben zo’n zomerliefhebber, maar volgens mij heb ik nu meer truien dan T-shirts in mijn kast liggen. Het is dus tijd om nog opzoek te gaan naar wat leuke T-shirts, jurkjes en me helemaal voor te bereiden op de zomer. Er staat al een shopdate gepland!

Instagram strategie

Een aantal maanden geleden heb ik mij ingeschreven voor een Instagram course. Deze course is zo uitgebreid, dat ik hem nog steeds niet helemaal af heb. Daarom wil ik deze maand meer tijd besteden aan mijn Instagram strategie en iedere werkdag beginnen met een aflevering uit deze course. Ik blijf Instagram één van de leukste kanalen vinden, maar om door te groeien moet je echt heel consequent zijn.

Beauty business uitbreiden

Naast het bloggen ben ik op dit moment druk bezig met het opbouwen van een beauty business. Het gaat heel erg goed. Ik heb mijn eerste grote positie al binnen en ga nu teamleden helpen om hetzelfde te bereiken. Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn teamleden op een event geweest waar allerlei tips & tricks werden gegeven voor het uitbreiden van deze beauty business. Ik kan niet wachten om deze tips deze maand uit te voeren!

Wat zijn jouw doelen en plannen voor deze maand? 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Daisy

    Lastig hea instagram, Vind zelf de consistentie ook het lastigst. Mag ik vragen welke cours je hebt gevolgd? :)

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP