Verjaardag wishlist 2018

Verjaardag wishlist 2018

Op 12 juni wordt ik alweer 23 jaar! Ik moet zeggen dat ik echt even na moest denken over wat ik wilde hebben, maar hier is hij dan de verjaardag wishlist van 2018.

1. Bikini – In Utrecht heb ik afgelopen week al een nieuwe bikini gescoord, maar deze uit de nieuwe collectie van Hunkemöller was uitverkocht in mijn maat. Ik heb daarom een giftcard gevraagd voor mijn verjaardag, zodat ik hem alsnog in Tilburg kan gaan halen.

2. Wandrek – Ik ben al een tijdje opzoek naar een wandrek of plankjes om in de slaapkamer op te hangen. De muur naast het bed is best kaal en ik mis ook nog een plekje om mijn parfum uit te stallen. Ik was eerst heel erg gek op leren plankendragers en dan in combinatie met een steigerhoutenplank. Alleen nu neig ik toch meer naar een wandrek, zoals bijvoorbeeld deze van Casa!

3. Wikkeljurk – Een nieuwe zomerjurk ontbreekt nog in mijn gardarobe. Een trend van dit seizoen, die ik persoonlijk ook heel erg mooi vindt, is de wikkeljurk. De jurk van khujo accentueert de taille erg mooi. Dit is één van de mooiste die ik tot nu toe ben tegengekomen.

4. Too Faced make-up – Ben ik de enige die zo ontzettend blij is dat Too Faced eindelijk in Nederland verkrijgbaar is? Het voelt wel iets minder speciaal, omdat ik er iets minder moeite voor hoef te doen, maar ik kan mijn stash wel makkelijker uitbreiden. In Hoog Catharijne nam ik een kijkje bij de producten en ik kon meteen twee producten aan mijn wishlist toevoegen. Zo ben ik helemaal weg van het Natural Eyes palette en de Glitter Pop eyeliner in de kleur ‘Yes Way Rose’.

5. Suit Suit koffers – In juli staat mijn eerste perstrip op de planning. Zo ontzettend spannend en ik kan echt niet wachten! Het enige wat nu nog ontbreekt is eigenlijk een koffer, want voorheen nam ik die van mijn ouders altijd mee. Ik wil meteen voor zowel de grote reiskoffer gaan als voor de koffer voor de handbagage, dan ben ik alvast voorbereid. De Suit Suit koffers in het mintgroen zijn toch wel mijn favoriet.

6. Tafelkleed – In de etalage van H&M zag ik dit super mooie tafelkleed. Ik had het bijna direct met de bijbehorende kussens meegenomen, maar toen bedacht ik me dat ik het beter voor mijn verjaardag kon vragen. De kussens heb ik inmiddels al ergens anders kunnen bemachtigen, maar het tafelkleed staat hoog op mijn lijstje.

7. Blond Amsterdam – Een paar items van Blond kunnen natuurlijk niet ontbreken op mijn verjaardag wishlist. Blond heeft sinds kort een snackcollectie en af en toe missen wij nog een kommetje om sausjes in te doen. Deze kleine schaaltjes komen daarom heel goed van pas! Verder vind ik de nieuwe lijn binnen het Efteling servies zo mooi. Dit is een lijn geïnspireerd op de Indische Waterlelies en ik zag ook dat ze een nieuw dinerbord hadden. Genoeg leuks voor op mijn wishlist!

Wat staat er op dit moment bij jou op je wishlist?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Lindsey Beljaars

    Wat een heerlijke wishlist! Alvast een fijne verjaardag toegewenst!

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP