Mijn plannen voor maart

Mijn plannen voor maart

De nieuwe maand is al even begonnen, maar ik was gewoon vergeten om jullie over al mijn plannen te vertellen. Oops! Gelukkig is de eerste week pas net voorbij en staat er nog een hele gezellige maand op me te wachten. 

Housewarming bezoekjes

In januari hebben wij uitnodigingen verstuurd naar familie en vrienden om ons huis te komen bekijken. Ons huis is nu heel ver af! Er zijn alleen nog wat kleine klusjes die we moeten doen. Daarom is in maart bijna ieder weekend volgepland met bezoekjes. Er komen allerlei familieleden en vrienden langs om ons huis te bekijken en sommigen hebben het huis al gezien maar zijn toch nieuwsgierig naar de nieuwe trap en de stoelen. Super leuk!

Salontafel uitkiezen

Het enige wat nu nog ontbreekt in ons interieur is een mooie salontafel. We hebben nu een hele kleine salontafel, maar hier past eigenlijk te weinig op. Hij staat wel heel leuk in het interieur, maar we hebben eigenlijk wel ruimte voor iets groters. Het liefst zouden we iets willen met zwarte accenten en dan bijvoorbeeld gecombineerd met glas. Het is nu een stuk lastiger, omdat je het met de kleuren van de rest van de meubels moet matchen. Ik hoop in ieder geval dat we deze maand nog een dagje vrij hebben om voor een salontafel te kijken!

Meer tijd besteden aan het ondernemen

Deze maand staat het ondernemen voor mij centraal. Ik wil heel graag een fulltime inkomen opbouwen met mijn eigen bedrijf en ik merk dat ik nu steeds meer tijd heb om hier aandacht aan te besteden. Het klussen is voorbij, het schoonmaken is nu een kwestie van bijhouden en ik begin steeds meer het ritme te vinden. Ik ben ook weer begonnen met het maken van to do lijstjes, zodat ik het overzicht behoud en iedere dag zo productief als mogelijk werk. Ik vind de combinatie van mijn blog en eigen beauty business ontzettend leuk, dus ik hoop dat ik hier snel een groei in ga zien. Ideeën zijn er in ieder geval weer genoeg, dus ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan! Ik blijf ondernemen gewoon echt geweldig vinden.

Gezamenlijke rekening starten

We hebben al een hele tijd geleden een rekening aangevraagd bij ING. Er was van alles misgegaan, maar als alles nu wel goed gaat, kunnen we deze maand eindelijk gebruik maken van onze rekening. Dan wordt het dus even een middagje de tijd nemen om alles om te zetten. Alleen achteraf is het zeker de moeite waard, want dan hebben we veel meer overzicht in onze inkomsten en uitgaven.

Wat zijn jouw plannen deze maand? Staat er nog iets leuks op de planning? 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Robin

    Fijn dat de ING rekening nu gelukt is! En fijn dat het huis nu echt bijna af is. Hopelijk vind je snel een mooie salontafel!

    Ik ga a.s. zaterdag naar de masterclass ondernemen van Femke Kemps en Tedje van Gils waar ik erg nieuwsgierig naar ben. En ik verwacht volgende week een vervolg te hebben op een sollicitatiegesprek.

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

5 Shares
Share
Tweet
Pin