Mijn plannen voor november

Mijn plannen voor november

November it is! Tijd voor dikke truien, kaarsjes aan en vooral gezelligheid. Deze maand staan er weer nieuwe plannen op mijn lijstje en ik ben er helemaal klaar voor!

Outfitfoto’s maken

Ik merkte met het schrijven van dit artikel al dat ik nieuwe outfitfoto’s miste. Het wordt namelijk langzaamaan steeds kouder en dan is het bijvoorbeeld toch gek om een foto met korte mouwen te gebruiken. Eén van mijn doelen en plannen voor november is dus nieuwe outfitfoto’s maken. Ik moet zeggen dat dit me de laatste tijd steeds beter af gaat. Aangezien ik nu snel een paar foto’s schiet als ik op een leuke locatie terecht kom of we ergens naartoe gaan.

Blog SEO verbeteren

Als je mijn weekvlogs kijkt, dan weet je dat ik de laatste weken druk bezig ben met het aanpassen van mijn SEO. Sinds de laatste update van Google zijn de bezoekersaantallen van veel websites en andere blogs achteruit gegaan, waaronder die van mij. Ik wil daarom extra veel tijd besteden aan het verbeteren van mijn blog en SEO. Tijd om oude artikelen eens te verbeteren en meer uitgebreide artikelen te schrijven. Dit heb ik onder andere al toegepast bij het artikel over mijn ervaring met het anticonceptiestaafje en het artikel met tips voor meer Instagram volgers.

Shoppen

Het is tijd voor wat nieuwe kleding voor de aankomende maanden. Roel heeft voornamelijk nog wat items nodig voor de herfst en winter, maar ik heb ook nog wat zomerse items nodig. Zo ga ik in december naar Curaçao en wil ik heel graag nog een pet! Verder kunnen wat extra truien en shirts met lange mouwen ook absoluut geen kwaad. Shoppen staat morgen al op de planning, dus ik hoop dat we in één keer gaan slagen.

Feestjes

Naast een productieve werkmaand gaat het ook een maand worden gevuld met feestjes! Zo heb ik vanavond een uitje met het bedrijf waar ik de webcare voor beheer, staat Roel zijn verjaardag op de planning en is het natuurlijk bijna de 11e van de 11e. Feestjes zijn tijdens deze donkere maanden wat mij betreft extra gezellig, dus ik kan niet wachten.

Wat zijn jouw plannen voor november?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Elke

    Oeeh, gaan shoppen voor Curaçao zo gaaf! Alvast veel succes met al jouw plannen voor november!

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP