fbpx

Cibdol Oil

Mijn plannen voor september

Mijn plannen voor september

De zomervakantie is voorbij en dat betekent weer hard aan de slag met onze doelen voor werk of school. In september is één van mijn doelen om de 10.000 volgers te halen op Instagram! Hoe ik dit ga halen en wat de rest van mijn plannen voor september zijn? Dat lees je in dit artikel. 

10.000 volgers op Instagram

Op mijn eerste doel ga ik mij deze maand het meest focussen. Afgelopen maand heb ik de 9.000 volgers behaald en nu is het tijd om eindelijk door te groeien naar de 10.000! Ik ga deze maand veel foto’s en stories posten, veel reageren op posts met hashtags binnen mijn niche en ook reageren op posts van de mensen die ik op dit moment volg. Verder ga ik natuurlijk opzoek naar nieuwe mooie accounts om te volgen, dus mocht ik jou nog niet volgen op Instagram laat dan gerust je gebruikersnaam achter in de reacties.

Actief op samenwerkingen pitchen

Afgelopen maand werkte de mix tussen samenwerkingen die ik in mijn mailbox kreeg en samenwerkingen die ik ontving door zelf te pitchen erg goed. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bloginkomen een stuk kon laten groeien en dat wil ik zeker doorzetten. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te pitchen op dingen die me echt aanspreken, zodat het artikel schrijven me heel gemakkelijk afgaat.

Vooruit plannen

Aan het einde van augustus ben ik begonnen met vooruit plannen. Ik loop nu iedere keer ongeveer twee artikelen voor, waardoor ik een stuk meer tijd over hou en me minder opgejaagd voel. Dit resulteert weer in mijn creativiteit en inspiratie. Ik vind het heel gek dat ik nu het idee heb dat ik tijd over hou, terwijl ik aan het begin van augustus iedere keer het gevoel had dat mijn dagen overvol zaten. Doordat dit zo fijn aanvoelt wil ik dit zeker aanhouden en steeds verder vooruit werken. Wie weet lukt het me deze maand wel om minimaal 1 week vooruit te plannen. Dat zou zó chill zijn!

Tomb Raider uitspelen

Op dit moment speel ik het tweede deel van Tomb Raider op de Playstation 4. Het derde deel komt al bijna uit en ik ben nog niet eens op de helft. Tijd om hier in de maand september wat meer tijd voor vrij te maken, zodat ik hem misschien zelfs al kan uitspelen! Dit doel wordt echt een uitdaging, maar wel een leuke uitdaging. De laatste tijd werk ik vaak ‘s avonds nog aan Instagram, maar iets meer ontspanning zou zeker fijn zijn. Stilzitten kan ik namelijk echt niet. ;)

Wat zijn jouw plannen in de maand september? 

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Dana

  Mooi lijstje! Zelf begin ik deze maand met een natuurkunde cursus en daarboven op nog scriptie finishen, werken en Dam tot Dam rennen dus ik heb een aardig volle agenda :)

 • avatar
  Kirsty

  Mooie plannen en doelen! Hopelijk gaat het je allemaal lukken! Ik kijk zelf ook al uit naar de nieuwe Tomb Raider game, ik speel het al vanaf dat ik klein was; eerst op de pc en nu ook op PS4.

 • avatar
  Luna

  Ik ga proberen om deze maand 15 boeken te lezen. Dat betekent veel leesmomentjes voor mezelf creëren en altijd een boek bij de hand hebben. Ook wil ik het dagelijks mediteren voor het slapengaan volhouden en een seizoen van Friends bingewatchen.

  Succes met jouw doelen, hoop voor je dat je 10.000 volgers haalt op Instagram!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP