OOTD - dolce far niente

OOTD – dolce far niente

Dolce far niente oftewel sweet doing nothing. Een motto waar ik zeker ontzettend goed in ben. Ik ben niet voor niets een grote fan van luie zondagen. 


OOTD - dolce far niente

OOTD - dolce far niente

OOTD - dolce far niente

Een luie zondag. Ik kom pas om half 11 mijn bed uitrollen, begin onder het genot van een aflevering van mijn Netflix serie langzaam aan mijn ontbijt en besluit na een aantal afleveringen eindelijk om uitgebreid te gaan douchen. Zondag is het perfecte moment voor een (haar)maskertje en het wassen van mijn haar. Na het douchen doe ik een dagcrème op, kam ik mijn wenkbrauwen en mijn haar, maar laat ik mijn gezicht volledig make-uploos. Daarna laser ik nog even mijn benen. De perfecte tijd voor wat me-time, omdat je er simpelweg veel tijd voor hebt.

OOTD - dolce far niente


OOTD - dolce far niente

OOTD - dolce far niente

Na een uurtje me-time is het tijd voor de rest van de dag. Vaak kijk ik een paar voetbalwedstrijden, ga ik weer verder met mijn Netflix serie of speel ik een paar uur Tomb Raider of The Sims. Ik zei het toch al: zondagen zijn mijn specialiteit.

dolce far niente

Op deze zondagen draag ik het liefst een oversized T-shirt, zoals deze met de perfecte tekst van Compania Fantastica, een high-waisted jeans van Bershka en als ik schoenen draag mijn grijze Nikes. Meestal loop ik namelijk op mijn witte sokken, zowel binnen als in de tuin. Een high-waisted jeans vind ik daarnaast gewoon iedere dag eigenlijk lekker zitten, misschien omdat ik mezelf er ook gewoon goed in voel.

Wat is jouw favoriete outfit op zondag?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP