fbpx

Cibdol Oil

Moederdag tip: geef een ster cadeau

Moederdag tip: geef een ster cadeau

Een mooi moederdagcadeau lijkt in deze tijd misschien lastig, maar het leuke is dat je heel veel moederdagcadeaus per post kunt versturen. Zo ook een ster cadeau, een hele leuke en bijzondere Moederdag tip!

Hoe kun je een ster cadeau geven?

Moederdag tip: geef een ster cadeau

Het klinkt haast magisch, zelf een ster benoemen. Toch kun je echt zelf een ster uitkiezen uit het Online Star Register en deze cadeau geven. Ik vind het zelf een heel uniek cadeau, maar ook een heel mooi gebaar in deze lastige tijd. Zo kun je altijd samen naar dezelfde ster kijken als je elkaar mist of misschien zelfs een vaste tijd afspreken wanneer je samen naar de ster gaat kijken.

Als je een ster gaat benoemen, dan heb je bij het bestellen verschillende opties. Zo kun je gaan voor een digitaal pakket (de Online Star Gift), waarbij je het gehele cadeau direct kunt mailen, maar ook voor een fysiek pakket (het OSR Cadeaupakket) dat je per post ontvangt. Daarnaast kun je nog kiezen uit een bepaalde gelegenheid, zoals Moederdag, voor een leuke toepasselijke vormgeving!

Vervolgens kies je een sterrenbeeld of constellatie uit, de datum van de ster en een naam. OSR wijst je dan een ster toe, die met jouw naam en datum voor altijd in het Online Star Register vermeld staat.

Hoe kies je een goede ster?

Moederdag tip: geef een ster cadeau

Het kiezen van een ster om een naam te geven is dus in feite heel erg gemakkelijk! Toch wil je er zeker van zijn dat de ster vanaf jouw locatie en de locatie van je moeder goed te zien is. Daarnaast wil je natuurlijk de mooiste ster in de juiste constellatie cadeau geven. Met deze Moederdag tip kies je een goede ster voor een origineel cadeau:

  • Download de OSR Star Finder app voor iOS of Android
  • Klik binnen de app op het winkelwagentje, klik op ‘kies de beste’ en vervolgens op ‘begin’
  • Selecteer de locatie waar je de ster wilt bekijken
  • Kies de datum voor de ster, bijvoorbeeld de geboortedatum van je moeder, van jou of een speciale datum voor jullie beide
  • Kies een tijdstip, waarop je de ster sowieso wilt kunnen zien en zoek om je heen naar een geschikte constellatie. Dit kun je doen door je telefoon om je heen te bewegen, bijvoorbeeld als je buiten in de tuin staat. Nu zie je de constellaties en kun je bijvoorbeeld een geschikt sterrenbeeld zoeken, waarin je ster past. Zelf heb ik gekozen voor het sterrenbeeld van mijn moeder.
  • Je klikt op jouw favoriet en kiest een naam voor je ster. Ga bijvoorbeeld voor de (bij)naam van je moeder, de namen van jullie samen of de naam van iemand die jullie ontzettend missen.
  • Het geef een ster cadeau komt na het aanvullen van de rest van je gegevens jouw kant op!

Het cadeaupakket

Moederdag tip: geef een ster cadeau

Het verbaasde me hoe uitgebreid het cadeaupakket is. Je ontvangt hem, in het Moederdag thema, met een glimmende roze envelop waarin je hem zelf gemakkelijk weer op de post kunt doen. In deze envelop vind je de map met alle documenten van de ster en wat extra’s.

Zo ontvang je een heel mooi certificaat met alle gegevens van jouw gekozen ster. Een brief met de uitleg hoe je de ster kunt bekijken en glow in the dark ster met de code, waarmee je de ster online en in de app kunt opzoeken. Daarnaast krijg je er een persoonlijk kaartje bij, die je zelf eventueel hebt geschreven bij je geef een ster bestelling. En een sterrenkaart, die je kunt gebruiken om ook offline je ster op te sporen.

Ik vind het zelf een heel leuk pakket en een toffe Moederdag tip om met jullie te delen. Ik ga hem zelf zeker op de post doen om mijn moeder te verrassen en ga de aankomende tijd zeker de app gebruiken om hem te bekijken.

Ga naar Geef een Ster als Moederdag cadeau om zelf een ster te benoemen!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP