Mooie slaapkamer posters van Desenio

Mooie slaapkamer posters van DESENIO

Om de slaapkamer wat verder af te maken wilde ik graag een schilderij of een reeks foto’s boven het bed hangen. Uiteindelijk koos ik voor de mooie slaapkamer posters van DESENIO en ik show jullie vandaag het resultaat!

Mooie slaapkamer posters

DESENIO is een Zweeds bedrijf, maar ondertussen al actief in meer dan 30 landen. Het bedrijf focust zich op betaalbare posters voor een Scandinavisch interieur. Je vindt honderden verschillende posters, dus er zit altijd wel iets tussen dat past bij je stijl en jouw slaapkamer.

Mijn vriend en ik wilde graag drie mooie slaapkamer posters voor boven het bed. We kozen al vrij snel voor de middelste afbeelding, de Desert Space Poster, maar het was nog vrij lastig om hier twee andere posters bij te vinden. Je kwam door de donkere foto al snel uit op twee zwarte posters ernaast, maar dan nog even zoeken tussen de honderden opties. Ik ben er werkelijk een hele avond mee bezig geweest. Gelukkig was het vinden van de juiste lijst erbij daarentegen erg makkelijk, omdat de opties direct op dezelfde pagina aangegeven staan.

Kwaliteit & levering

Ik heb in totaal drie posters en drie koperen lijsten besteld met de afmetingen 30 centimeter bij 40 centimeter. Ik kon helaas niet groter gaan, omdat dit de maximale grootte was van bepaalde posters. Alleen op deze manier hangt het wel precies boven het bed met nog een mooie afstand ertussen.

De posters zijn gemaakt van 200 gram premium papier. Ze zijn mat afgewerkt en erg stevig. De posters verkleuren niet door zonlicht, waardoor je ze ook perfect op een lichte plek kunt hangen. De posters werden geleverd in een kartonnen map, waardoor ze niet konden beschadigen. Ze waren in perfecte staat aangekomen en ik kon ze zelf zonder te beschadigen in de lijsten stoppen.

De koperen lijsten hebben een mooie kleur, maar neigen wel iets meer naar roze. Ze matchen daardoor net niet met de lamp op mijn nachtkastje, maar het scheelt niet veel. De lijsten zijn licht en gemakkelijk op te hangen met een spijker. Wel waren mijn lijsten, ondanks de plastic beschermlaag, een klein beetje bekrast. Je ziet het gelukkig niet nu ze ophangen, maar dat was voor mij het enige minpunt.

Het resultaat

Leopard From Side Poster – Desert Space Poster – It’s How You Do It Poster

Iedere keer als ik mijn slaapkamer binnenkom ben ik overdonderd door het resultaat. De koperen lijsten spatten van de muur af en de posters matchen heel goed met de slaapkamer. Daarnaast vind ik de poster met de quote heel motiverend, wat enorm fijn is om ‘s ochtends mee wakker te worden. Deze mooie slaapkamer posters hebben deze ruimte echt een boost gegeven en ik ben er ontzettend blij mee! Ik krijg gelijk kriebels om in de rest van het huis ook posters op te hangen.

Je kunt een kijkje nemen op Instagram @desenio voor meer inspiratie.

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  José

  Wauw hele mooie posters heb je uitgekozen! Ze passen goed bij elkaar.

 • avatar
  Edith-Sofia

  Wauw prachtige posters! De dessert space is mijn favoriet?

  • avatar
   Esmée

   Ja hè? Daar ben ik zelf ook het gekst op!

 • avatar
  Sanne

  Mooie posters heb je uitgekozen! Ik heb zelf ook 2 posters van Desenio in mijn slaapkamer hangen en daar ben ik ook nog steeds blij mee.

  • avatar
   Esmée

   Ah leuk om te horen! Ik denk zomaar dat ik hier ook jarenlang plezier van ga hebben.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP