fbpx

Cibdol Oil

Paula's Choice Resist Omega Serum review

Paula’s Choice Resist Omega serum review

Als je last hebt van een droge, vermoeid uitziende huid met fijne lijntjes, dan lijkt het Resist Omega serum het product voor jou! Ik heb het uitgebreid getest en vertel je graag alles in mijn Paula’s Choice Resist Omega serum review.

Paula’s Choice Resist Omega serum

Paula's Choice Resist Omega Serum review

Het Paula’s Choice Resist Omega serum bestaat uit verschillende omega-vetzuren. Deze onverzadigde vetten van een natuurlijke bron zullen de (zeer) droge huid voeden. In dit serum kom je de omega-vetzuren uit vlas, chia, passiebloem en linolzuur tegen, waardoor superfood nu ook belangrijk is geworden voor de buitenkant van je huid.

De producten van Paula’s Choice irriteren niet, zijn parfumvrij en worden nooit op dieren getest. Dit serum is daardoor ook geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons!

Je kunt het serum één of twee keer per dag aanbrengen na gebruiken van je reiniger, toner en exfoilant. Breng een paar druppels van het serum aan op je gezicht, nek en rondom je ogen. Sluit eventueel af met een dag- of nachtcrème en draag overdag altijd een product met SPF30.

De verpakking

Paula's Choice Resist Omega Serum review

Het Paula’s Choice Resist Omega serum zit in een stevige zilveren verpakking. Het product heeft daardoor een rustige uitstraling. Dat wordt ook zeker doorgezet op de rest van de verpakking, want alleen de benodigde informatie is genoemd. De flacon is voorzien van een pompje, waardoor je het serum altijd op een hygiënische manier kunt gebruiken. Met slechts twee pompjes heb je al ruim voldoende voor je gezicht, je nek en het gebied rondom de ogen.

Het gebruik

Paula's Choice Resist Omega Serum review

Wat me opviel aan het serum was dat hij een lichte kokosachtige geur heeft. Ondanks dat er geen parfum in het product verwerkt zit, heeft hij daardoor toch een aangename geur die jou en je huid een oppepper geeft.

Meestal gebruik ik het serum zonder moisturizer. Het Paula’s Choice Resist Omega serum voedt de huid namelijk erg goed. Mijn trekkerige huid is na het douchen meteen verdwenen! Alleen wanneer mijn huid wat extra verzorging nodig heeft gebruik ik na dit product nog een andere crème.

[su_quote] Na 10 dagen zijn mijn fijne lijntjes zichtbaar verminderd![/su_quote]

Ik masseer het product iedere ochtend goed in en voornamelijk de gebieden die droog zijn of waar ik wat fijne lijntjes heb geef ik extra aandacht. Het klinkt misschien heel bizar, maar na de eerste dag zag ik al verschil en na 10 dagen zijn mijn fijne lijntjes verminderd. Ik weet dat dit met name droogtelijntjes zijn, die erger komen opzetten als mijn huidconditie slecht is, maar ze zijn nog nooit zo minimaal geweest. Mijn voorhoofd is hierdoor strakker en als een dame van 23 doet dat veel voor je zelfvertrouwen!

‘s avonds heb ik eigenlijk geen crème meer nodig, waar ik voorheen vaak nog afsloot met een nachtcrème. Na het reinigen duik ik nu zo mijn bedje in en ‘s ochtends na het douchen start ik met dit serum. Ik zou heel eerlijk gezegd niets anders meer willen. Ik heb al veel huidverzorging getest, maar nog niets heeft mijn huid zo veranderd als dit serum van Paula’s Choice!

Conclusie

Als je last hebt van een droge, vermoeid uitziende huid met fijne lijntjes, dan lijkt het Resist Omega serum het product voor jou! Ik heb het uitgebreid getest en vertel je graag alles in mijn Paula's Choice Resist Omega serum review.

Het mag duidelijk zijn dat ik heel blij ben dat ik eindelijk een product van Paula’s Choice heb getest. Ik had van tevoren niet verwacht dat een serum zoveel voor mijn huid zou doen, maar ik ben overdonderd door het resultaat. Mijn droge huid heeft alleen het Paula’s Choice Resist Omega serum nog nodig na het douchen en ik ben ready to go! Daarnaast zijn mijn fijne lijntjes eindelijk verminderd. Iets wat ik als 23-jarige al heel lang wilde verminderen, maar het juiste product daarvoor vinden was absoluut niet makkelijk. Dit serum blijft voorlopig op mijn make-up tafel staan.

Het Paula’s Choice Resist Omega serum is verkrijgbaar voor €38,- in de webshop.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  iris

  Echt prachtige foto’s, wauw! Las dat je een nieuwe lens had, nou het is te zien haha!

  • avatar
   Esmée

   Bedankt voor het compliment. Super lief! Ik merk ook dat ik het leuk vind om hier meer mee te experimenteren.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP