De mooiste momenten van 2017

De mooiste momenten van 2017

2017 was een prachtig jaar! Als ik het zo opsom ben ik flink wat weken weggeweest, maar kreeg ik ook voor het eerst mijn HBO-diploma in handen en ging ik een paar nieuwe uitdagingen aan. Op de laatste dag van 2017 blikken we terug op al mijn hoogtepunten van dit jaar.

Diploma-uitreiking

Op donderdag 19 januari had ik de diploma-uitreiking van mijn opleiding Media & Entertainment Management. In 2016 kreeg ik al te horen dat ik geslaagd was, maar in 2017 had ik echt dat papiertje in handen. Ik heb er hard voor gewerkt, dus ik weet nog wel dat het voelde als een grote opluchting en enorme vreugde om dat papiertje te ondertekenen en mee naar huis te nemen. Vanaf dit moment ging ik van student naar een werkende dame. Spannend, maar tegelijkertijd ontzettend leuk!

Disneyland Parijs

We vliegen door naar eind maart. Aangezien Roel nog een weekje vakantie had tussen het wisselen van baan, hadden we besloten om gezellig samen naar Disneyland Parijs te gaan. Het was voor mij alweer een tijdje geleden dat ik hier had rondgelopen en ik kon niet wachten om attracties als Ratatouille eindelijk in het echt te zien. We zijn in totaal vier dagen weggeweest en hebben geslapen in het Santa Fé hotel. Een echt magisch Disney gevoel en het was ontzettend leuk om samen door dit attractiepark te struinen. Het was voor Roel de eerste keer, maar ik weet zeker dat we hier in de toekomst nog meerdere keren te vinden zijn.

Verjaardag in Wildlands

In juni ben ik samen met mijn opa, oma, ouders, broertje en Roel een weekendje weggeweest. Ik wilde graag een keer naar Wildlands en ik had niet zo’n zin om mijn verjaardag heel standaard te vieren. Daarom hadden we besloten om met z’n allen een weekendje te overnachten in de buurt van Emmen en dan één dagje naar het dierenpark te gaan. Ik vond Wildlands erg leuk door de mix van attracties en dieren. Het is natuurlijk extra leuk om hier je verjaardag te vieren! We hebben een heel leuk weekend gehad met z’n allen en ik vond het zelfs jammer om weer naar huis te gaan.

Verrassingstrip Kroatië

Eind juli ben ik last minute samen met mijn broertje richting Kroatië gegaan. We hadden een vliegreis inclusief taxirit geboekt om mijn ouders op te zoeken. Mijn vader is 29 juli jarig en we besloten hem te verrassen. Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Zagreb stond er een man te wachten met een bordje en werden we in een luxe busje met Wi-Fi naar de camping van mijn ouders gebracht. We kregen een plattegrond van de camping en konden op deze manier helemaal zelf naar de caravan toelopen.

Het leukste was dat mijn ouders al in de caravan waren en mijn vader zelfs al op bed lag. Mijn broertje klopte op de caravan en je hoorde mijn vader zich rot schrikken. Toen wij binnenstapte was hij natuurlijk verrast en tegelijkertijd enorm blij om ons te zien. We hebben een paar nachten in de caravan geslapen en zijn zelfs nog mee gereden naar het eiland Krk. Het was een prachtige vakantiebestemming en we hebben er echt van genoten met z’n vieren.

Nieuwe baan

Na mijn verrassingstrip naar Kroatië kon ik beginnen op mijn nieuwe werkplek. Ik werd een paar dagen ingewerkt in Tilburg en daarna kon ik al vanuit huis aan de slag. Ik heb een paar freelance opdrachten gehad dit jaar, wat ik enorm leuk vond om te doen. Alleen door de tegenslagen was het op een gegeven moment niet leuk meer. Met deze twee freelance opdrachten ben ik, nadat ik deze baan had, gestopt. Uiteindelijk een hele goede beslissing, want ik haalde veel meer plezier uit deze baan door de leuke opdrachtgevers en de collega’s. Doordat ik een intentieverklaring kreeg konden mijn vriend en ik zelfs serieus op huizenjacht.

Stedentrip Málaga

Tussen alle chaos van het kopen van het huis door, ging ik samen met mijn moeder naar Málaga. De hypotheek en alles was eigenlijk net rond, dus het was tijd om even goed te ontspannen. We zijn een klein weekje weggeweest en het was een heel leuk avontuur. Málaga is echt een mooie stad met allerlei leuke bezienswaardigheden en vooral eettentjes. We hebben ervan genoten met z’n tweetjes en na dit avontuur kon ik door naar het volgende avontuur.

Samenwonen

Op 13 november dit jaar kregen we de sleutel van ons eerste eigen huisje. Het is voor ons de eerste keer dat we uit huis gaan en dus ook de eerste keer dat we gaan samenwonen. Na heel wat klussen zijn we op 2 december eindelijk verhuisd. Het huisje is nu zo goed als klaar. Het enige wat we nu nog moeten doen is een traprenovatie en nog een aantal kleine klusjes. In 2018 wonen we dus echt in een huis dat helemaal af is. Het is ook super leuk om iedere dag samen door te brengen en samen plannen te maken. Het is natuurlijk even wennen, maar we gaan er samen van 2018 een top jaar maken!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig 2018. Tot dan! 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
9 Shares