Random talk: iets met plannen & samenwonen

Random talk: iets met plannen & samenwonen

We wonen nu al bijna een maand in ons huisje. De tijd is enorm snel gegaan en bijna alles is nu af. Benieuwd wat er de afgelopen tijd is gebeurd en wat er de komende tijd op de planning staat? Je leest het in dit artikel.

Laatste meubelstukken

In mijn laatste artikel over ons huisje was ik lichtelijk gestrest, omdat we nog best veel moesten doen. De laatste paar weken is het erg hard gegaan en eigenlijk bijna alles nu op zijn plek. We krijgen morgen de kledingkast binnen, waar ik echt naar uit heb gekeken! De meeste dozen die er nu nog staan zitten vol met kleding en ik kan niet wachten om dit netjes op te bergen. Het enige wat er nu nog moet gebeuren is de renovatie van de trap, waar we deze week een afspraak voor gaan maken. En de eetstoelen moeten nog besteld en opgehaald worden. Er was maar één kleur op voorraad, dus we halen eerst drie stoelen van deze kleur op en de andere drie stoelen worden besteld.

Ons eigen huis

De weken zijn omgevlogen. Dit komt natuurlijk doordat er nog veel moest gebeuren, maar het bevalt ook erg goed. Ik vind het leuk om zelf iedere avond te kiezen wat we gaan eten, wat we gaan kijken op televisie en om iedere dag samen te zijn. Het zijn simpele dingen, maar ik word er wel heel gelukkig van! Het is niet altijd leuk om je eigen troep op te ruimen en af en toe heb je wel kleine puntjes waaraan je je kunt irriteren, maar daar was ik zo aan gewend.

Blogplanning

Ik wil heel graag het bloggen weer oppakken! Ik heb de doos met mijn laatste perspakketjes al opengemaakt en ik ben een planning aan het maken voor de aankomende weken. Het was de laatste tijd erg druk met klussen en mijn parttime baan, maar nu hou ik weer steeds vaker tijd over om even achter mijn laptop te kruipen om een blogartikel te schrijven. Ik bouw het schrijven van artikelen weer langzaam op en heb in ieder geval genoeg ideeën om uit te werken. Over een paar weken wil ik mijn ritme weer terug hebben en minimaal vijf artikelen publiceren per week. Nu het huisje bijna af is, hebben we alles weer op de rit.

En, hoe gaat het met jou?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Manon

    Ik kan niet wachten totdat ik ooit keer ga samenwonen, lijkt me ook erg fijn

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
5 Shares