fbpx

Cibdol Oil

MUA Undress Your Skin Baked Bronze


Bronzer, iets wat me nooit op mijn gemak stelde. Ik droeg het nooit, maar als ik het bij anderen zag stond ik altijd versteld hoe mooi het was. Ik wilde een keer een bronzer proberen. En hoe kan dat beter als een budget bronzer van het merk MUA. Ik laat jullie vandaag zien hoe deze bronzer, MUA Undress Your Skin Baked Bronze, er precies uit ziet en wat ik ervan vind. Wellicht durf ik nu wel bronzer te dragen? Of vind ik het idee nog steeds niets?


De bronzer ziet er echt mooi uit in de verpakking. De verpakking is simpel, een doorzichtige deksel met witte tekst, met een witte onderkant. Door het simpele van de verpakking vind ik de bronzer heel mooi uitkomen. De bronzer vind ik een zomers kleurtje hebben, de kleur van een zongebruinde huid. Hopelijk komt hij ook zo mooi over!

A fusion of beautiful bronze and shimmer shades. Lightly dust all over face to create the perfect touch of glow! Suitable for all skin tones.

De ingrediënten van de MUA Undress Your Skin Baked Bronze:
Mica, Talc, Paraffium Liquidium, Dimethicone, Magnesium Aluminium Silicate, Nylon 12, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Red Iron Oxide (CI 77491), Yellow Iron Oxide (CI 77492), Black Iron Oxide (CI77491).


De bronzer heeft een heerlijke glans met een mooie zachte bruine kleur. Ik vind de kleur persoonlijk niet té oranje of iets dergelijks, gelukkig maar. Toch vind ik het nog lastig om hem aan te brengen, vooral onder m’n jukbeenderen, hij verdeeld naar mijn idee wat lastig en enigszins stroef. Over mijn gehele gezicht verdelen gaat gemakkelijk en dan laat hij geen vlekken achter. Al vind ik zelf af en toe een glitterig gezicht wat overdreven, toch geeft hij een mooi effect. Alsof je net van het strand af komt! Oftewel een prachtige bronzer. Ik heb geen foto van mijn gezicht toegevoegd, omdat het lastig is om weer te geven op de foto, helaas!

De MUA Undress Your Skin Baked Bronze is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €4,99 en daar krijg je een 10 gram bronzer voor terug.

 • Reacties ( 14 )

 • avatar
  Karlien – Polished Cats

  wow ziet er mooi uit

  Liefs
  Karlien

 • avatar
  Romy

  Ziet er erg mooi uit!

 • avatar
  Esra

  Heel mooi, ziet er goed uit! X

 • avatar
  Sara

  Ik ben ook een beetje bang voor bronzers maar deze ziet er wel enorm mooi uit!

 • avatar
  Kirsty

  Ik vind hem wel erg mooi! Ik ben zelf alleen nog op zoek naar een lichte, matte bronzer, omdat ik een bronzer graag gebruik om mee te shapen :)

 • avatar
  Kirsty

  Ik vind hem wel erg mooi! Ik ben zelf alleen nog op zoek naar een lichte, matte bronzer, omdat ik een bronzer graag gebruik om mee te shapen :)

 • avatar
  Eline

  Ik vind hem heel erg mooi, ik gebruik altijd matte bronzers, maar voor de zomer is dit wel heel erg leuk!

 • avatar
  Tessa

  wauw wat een mooierd! echt fijn om een mooie bronzer te hebben voor de zomer!
  liefs, Tessa

 • avatar
  saskia

  Ik vind hem pprachtig! ik lees veel dat hij mooier is als highlighter!

 • avatar
  Julie

  Ik sta ook altijd twijfelachtig tegenover bronzer. En als ik er eentje ga kopen zou het een matte zijn denk ik! :-) Voor glitter gebruik ik wel highlighter! ;-)

 • avatar
  Ypie

  Wauw wat een mooie bronzer! Ik heb helaas nog geen Kruidvat met MUA gevonden :(
  Liefs, Ypie

 • avatar
  Mariëlle

  De highlighter heb ik al, deze nog niet, maar hij ziet er wel mooi uit! Hoewel ik opzich wel van matte bronzers houd.

 • avatar
  Manon

  Ik vind hem er heel goed uitzien!

 • avatar
  Manon

  Ziet er mooi uit, zelf gebruik ik altijd het liefste matte bronzer :)

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP