fbpx

Cibdol Oil

Vrouwen en seks: zo neem je de controle over

Zo neem je de controle over tijdens de seks

Soms kan het fijn zijn om als vrouwen de seks controls over te nemen. Misschien om de dominante rol eens uit te proberen of om meer te kunnen genieten van het moment zonder eventuele pijn. Ik leg je graag uit hoe je dit kunt doen en waarom je het eens moet proberen.

Hoe neem je de controle over?

Het klinkt vaak gemakkelijker dan het in werkelijkheid is: om als vrouwen tijdens de seks de controle over te nemen. Zeker als je dit nooit doet kan het een grote stap zijn om het ineens wel te proberen. Daarom bespreek ik graag met je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Bespreek het altijd eerst

In een relatie is het altijd verstandig om dingen bespreekbaar te maken. Probeer daarom voordat je de volgende keer het bed induikt met je partner te bespreken dat je de controle wilt overnemen en uit te leggen waarom je dit wilt.

Mannen nemen vaak vanzelf de dominante rol aan, terwijl mannen en vrouwen seks ook spannend(er) kunnen vinden als de rollen eens omgedraaid zijn. Bespreek dit daarom eens en kijk eens hoe je partner hier tegenover staat.

Eén van de andere redenen kan zijn dat je pijn hebt tijdens de seks. Het kan dan fijn zijn om de controle over te nemen, zodat je de handelingen in eigen hand hebt. Laat je partner dan vooral weten dat je hiermee zit en het daarom eens over een andere boeg wilt gooien.

Het gebruik van sekstoys

Eén van de dingen om je relatie spannender te maken en de controle over te nemen zijn sekstoys. Zo zijn er verschillende sekstoys die je met bluetooth kunt koppelen om zo letterlijk de controle over het speeltje te nemen. Zo kun je op een grappige manier de rollen eens omdraaien.

Niet alleen maken sekstoys het spannend, maar ook als je last hebt van pijn tijdens de seks kan het een uitkomst zijn. Dit klinkt misschien vreemd, maar het cockringen seksspeeltje kan ook dienen als een stootkussentje. Op die manier kun je van tevoren zelf de diepte bepalen en kijken of dat zorgt voor minder pijn.

On top standje

Het on top standje is misschien wel het meest voorkomende dat vrouwen doen om de controle (tijdelijk) over te nemen tijdens de seks. Bij dit standje zit jij, zoals de naam al zegt, op je partner. Hierdoor heb jij de volledige controle.

Blinddoeken of vastbinden

Wil je graag next level gaan? Dan kun je jouw partner ook eens blinddoeken of vastbinden. Zo bepaal jij helemaal wat je doet, maar is het ook extra uitdagend om hem wel opgewonden te krijgen zonder dat hij iets ziet of vast kan houden.

Redenen om als vrouwen de seks over te nemen

Het kan goed zijn voor je relatie om de controle af en toe over te nemen. Dit houdt zowel de spanning in bed als in je relatie. Zeker als jullie beide wel van een beetje uitdaging en afwisseling houden, dan is het slim om dit gewoon eens uit te proberen. Als je van uitdaging en afwisseling houdt, wordt het zonder namelijk al snel saai, zelfs in bed.

Daarnaast geeft het je als vrouw een krachtig gevoel om de rollen eens om te draaien. Het is fijn om een keer in charge te zijn en te mogen bepalen waar jíj zin in hebt. Bovendien is dit voor beiden waarschijnlijk een keer leuk, omdat hij ook niet weet wat hij kan verwachten. Zo zijn ook op dat vlak de rollen eens volledig omgedraaid en maak je het weer spannend!

Tot slot kan het ook fijn zijn om eens te ontdekken of er manieren zijn waarop de seks voor jullie beiden nog fijner is. Seks en pijn hoort niet bij elkaar en daarom is het des te beter om dit bespreekbaar te maken. Op die manier kun je samen ontdekken wat voor jullie het beste werkt. Wie weet voelt het voor jou beter om de controle te hebben en is dat de oplossing waar je naar zocht.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP