fbpx

Cibdol Oil

De beste Netflix series van augustus 2019

De beste Netflix series van augustus 2019

De afgelopen tijd heb ik weer flink wat series af kunnen vinken van mijn lijstje. Veel series die ik al eerder volgde gingen verder met een volgend seizoen, maar ik ontdekte ook een aantal nieuwe die zeker tot de beste Netflix series van augustus 2019 behoren!

Dynasty

Dynasty is de vernieuwde versie van de gelijknamige succesvolle soap uit de jaren ’80. De hoofdrolspeelster is Fallon Carrington, de dochter van de succesvolle Blake Carrington. Ze hoopt dat haar terugkomst naar Atlanta de aankondiging van haar promotie binnen het bedrijf betekent, maar in plaats van dat kondigt haar vader zijn nieuwe vriendin Cristal aan.

Dynasty kwam al een aantal keer voorbij tussen mijn suggesties, alleen de afbeelding van de serie gaf me een heel ander idee. Deze serie is enorm leuk om te kijken, Fallon heeft hele gevatte opmerkingen en je hoopt echt dat ze het ver schopt met haar werk.

De bovenstaande trailer bevat alleen nog maar beelden uit de eerste aflevering en dat geeft al aan hoeveel je in deze serie te zien krijgt. De afleveringen zijn enorm afwisselend en je bent altijd benieuwd wat er de volgende keer gaat gebeuren. Ik wacht inmiddels met smart op seizoen 3!

Dead to Me

Jen heeft net haar man verloren die aangereden is door een auto. Ze heeft het zwaar en besluit naar een bijeenkomst te gaan voor mensen die ook een dierbare hebben verloren. Hier ontmoet ze Judy, die haar tegenpool lijkt te zijn, want ze is extreem optimistisch. Toch blijken ze meer overeenkomsten te hebben dan ze in eerste instantie dacht.

Normaal gesproken kijk ik niet snel naar comedy-series, maar de trailer sprak me eigenlijk gelijk aan. Het is komedie, maar ze weten het door het achtergrondverhaal rondom het verlies van haar man wel spannend te houden. Het is typisch zo’n serie waar je aan moet beginnen, maar die je daarna binnen een mum van tijd af wilt kijken.

Quicksand

Na een schietpartij op school wordt Maja opgepakt als verdachte. Alleen hoe is ze hierin terecht gekomen en heeft ze het wel echt gedaan? Door middel van flashbacks beleef je Maja’s verhaal met de gebeurtenissen tot en na de schietpartij.

Mijn moeder vertelde dat ze Quicksand had gezien en dat het een hele goede serie was. Toen het tijd was voor een nieuwe serie klikte ik hem dan ook meteen aan. De serie is opgebouwd met flashbacks, waardoor je eigenlijk continu benieuwd bent naar het gehele verhaal (waarvan je in het begin steeds stukjes ziet). Je leeft mee met de heftige situatie waar Maja zich in bevindt. Tot aan de laatste minuut is het spannend wat er nou daadwerkelijk is gebeurd en of Maja hier enige inspraak in had. Absoluut een aanrader!

The Society

Wanneer ze na het schoolreisje terugrijden naar de stad West Ham zijn ineens alle inwoners, waaronder hun ouders, verdwenen. Er hing voordat ze weggingen al dagen een enorme stank, waardoor de geruchten gaan dat het misschien daarmee te maken heeft. De scholieren moeten nu dus een stad runnen als volwassenen, maar gaat dat lukken?

The Society deed me vanaf het begin eigenlijk meteen denken aan de serie Between. Ook een serie waar jongeren in een stad overblijven en een weg zoeken om te overleven. Cassandra neemt de leiding, maar hier is niet iedereen het mee eens. De één wil structuur, de ander vrijheid, maar waar loopt dat uiteindelijk op uit?

Ik vond het zelf een leuke serie om te kijken, maar niet de meest geweldige die ik ooit heb gezien. Hij was zeker vermakelijk en op sommige momenten spannend, maar je vraagt je vooral af wat er nou eigenlijk gebeurd is. Iets waar we hoogstwaarschijnlijk achter gaan komen in seizoen 2, dat volgt in 2020.

Tiny House Nation

Tiny House Nation is officieel een televisieprogramma waarin mensen de keuze maken om kleiner te gaan wonen. Ze verhuizen van een groot huis naar een Tiny House. Het is een hele uitdaging om het kleinere huis zo in te delen dat alle belangrijke spullen toch meekunnen, maar geen uitdaging is te groot!

Tiny House Nation vond ik persoonlijk heel inspirerend. Het is misschien geen typische Netflix serie, maar dit soort televisieprogramma’s vind ik soms heel fijn om te kijken. Je ziet echt hoe mensen van een heel groot huis met teveel spullen gaan naar een klein huis met alles wat ze nodig hebben. Daardoor realiseer je je dat je echt niet zoveel spullen nodig hebt als je denkt, iets wat je natuurlijk perfect in je eigen huis kunt doorvoeren!

De beste Netflix series van augustus 2019

Welke serie(s) kijk jij op dit moment? Of wat zijn jouw favoriete Netflix series van augustus 2019?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sanne

    Weer zo’n lijstje met Netflix tips waarvan ik nog niks heb gezien, fijn! Tiny House Nation lijkt me heel leuk om te zien.

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP