fbpx

Cibdol Oil

Youth Lab CC complete cream review

Youth Lab CC complete cream review

Het is een tijdje geleden dat ik een CC Cream uittestte, maar de Sleek CC cream is wel lang mijn favoriet geweest! Nu is deze verpakking op en ga ik door naar de volgende, maak je klaar voor de Youth Lab CC complete cream review.

Youth Lab CC complete cream

Youth Lab CC complete cream review

De Youth Lab CC complete cream is er voor de normale of droge huid en de vettige huid. Ik heb de versie voor de normale of droge huid, die er met hyaluronzuur voor zorgt dat de huid op korte en lange termijn gehydrateerd wordt. Daarnaast brengt hij de helderheid en natuurlijke glow van je gezicht beter naar voren en bevat hij SPF30 (met UVA en UVB filters).

Youth Lab belooft dat de CC cream lang blijft zitten en alle onzuiverheden verbergt. Door de natuurlijke kleurpigmenten past hij zich ook nog aan aan iedere huidskleur, waardoor hij zorgt voor een mooie gelijkmatige dekking. De Youth Lab CC complete cream is overigens vrij van parabenen en bevat slechts een klein beetje parfum.

De kleur

De CC cream komt in fijne tube, waardoor je het product er gemakkelijk uit krijgt, maar zonder te knoeien. Na het aanbrengen op mijn hand zie ik dat de kleur van de CC cream erg warm oogt. Voor mijn neutrale huidskleur geen probleem, maar als je een koele huidskleur hebt ben ik benieuwd of hij zich echt in die mate aan kan passen.

Het resultaat

Youth Lab CC complete cream review
Voor en na de Youth Lab CC complete cream

Bij het aanbrengen had ik naar mijn idee veel product nodig. Je kunt het product aanbrengen met je vingers, maar ik vond het zelf toch iets fijner met een kwast. Het product voelt met je vingers namelijk vrij stroef aan, waardoor het uitsmeren wat lastig gaat.

Ondanks dat ik veel product nodig had, vind ik het resultaat echt prachtig. Hij werkt alle rode plekken in mijn gezicht weg en door de warme kleur krijgt mijn huid meteen een hele andere uitstraling. Het is even wennen, omdat ik zelf koelere foundations heb, maar ik vind dit toch wel heel erg mooi.

Je ziet duidelijk dat de CC cream zich aanpast aan de huid, kijk bijvoorbeeld maar eens hoe licht hij mijn kin laat en hoe bruin mijn voorhoofd blijft. Normaal moet ik in de zomer altijd oppassen met smeren richting mijn voorhoofd, omdat anders de hele bruine kleur wegvalt, maar bij deze CC cream hoef ik daar eindelijk niet op te letten. Wel ben ik een beetje bang dat hij in de winter voor mij veel te donker gaat zijn, maar voor mijn zomerse kleur is hij in ieder geval perfect!

Mijn huid voelt overigens super gehydrateerd aan met deze CC cream. Hij voelt op geen enkele manier trekkerig, maar juist heel gevoed. Ik denk dat dat ook één van de redenen is dat deze CC cream jouw natuurlijke glow veel beter naar voren kan laten komen. Hij legt er niet zomaar een extra laag op, maar werkt samen met je huid.

Conclusie

Youth Lab CC complete cream review

De Youth Lab CC complete cream heeft me in deze review positief verrast. Ik heb bijna alleen maar positieve punten. Zo voedt deze CC cream mijn huid, laat hij mijn huid gehydrateerd aanvoelen, past hij zich aan aan mijn huidskleur, geeft hij een mooie glow en vervaagt hij alle roodheden. De enige nadelen zijn dat je vrij veel product nodig hebt en dat de prijs niet bepaald budget is, maar ik heb het er door alle voordelen absoluut voor over!

De Youth Lab CC complete cream is verkrijgbaar bij o.a. GOODIEBOX voor €30,00 (50ml).

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP