Femme Luxe shoplog

Femme Luxe shoplog

Er zijn weer vier hele mooie items binnen van Femme Luxe. In deze Femme Luxe shoplog laat ik de vier items zien in een leuke ootd en vertel ik je alles over de kwaliteit!

Witte blazer

White Rolled Sleeve Collared Jacket - Madison
Femme Luxe shoplog
Blazer van Femme Luxe – Top van Vero Moda

Al een tijdje was ik opzoek naar een aantal nieuwe blazers. Ik draag zo’n jasje namelijk graag over een T-shirt of top als het ‘s avonds afkoelt of gewoon als je nét geen korte mouwen aankunt. De jasjes die ik nu heb zijn allemaal zwart en meer voor de winter of feestjes. Daarom was het wel tijd voor wat casual blazers die ik in de zomer aan kan!

Ik kwam uit bij de White Rolled Sleeve Collared Jacket (€12,95), een witte blazer met driekwart mouwen. Hij valt erg losjes en oogt naar mijn idee iets meer als een vestje. Daardoor is hij wat minder getailleerd, maar wel perfect om even snel aan te trekken als je het koud hebt. Het is een luchtig stofje en perfect voor de zomer.

Zelf heb ik hem gekozen in maat M (8/10), mijn standaard maat. Hij zit goed, maar twijfel wel of hij misschien iets getailleerder zou vallen als ik voor een S (6/8) zou gaan. Dat blijft lastig als je online besteld, maar ik ben in ieder geval heel blij met dit jasje voor de zomer! Doordat hij volledig wit is, is hij ook goed te matchen met alle shirts met printjes.

Glitter jumpsuit

Black Glitter Boxy Fit Jumpsuit - Briar
Jumpsuit van Femme Luxe – Sleehakken van Fullah Sugah

Deze Black Glitter Boxy Fit Jumpsuit (€20,95) kon ik echt niet weerstaan. Het leek me een perfecte jumpsuit voor een feestje, maar nu ik hem gepast heb zag ik dat hij eigenlijk altijd kan. Ik voel me er namelijk heel goed in en hij zit ook ontzettend lekker! Ik zou hem zelf wel het liefst dragen in het weekend, maar ik weet zeker dat je overal de show steelt met deze prachtige outfit.

De pijpen van deze jumpsuit zijn, zoals je op de tweede foto ziet, erg wijd. Ik vind dit persoonlijk een extra mooie touch! Normaal gesproken vind ik het vaak storend, omdat hij dan mijn lengte niet complimenteert, maar bij deze jumpsuit valt het totaal niet op.

Ik heb de jumpsuit besteld in maat L (10/12). Dit is voor mij een maat groter, maar ik heb al geregeld gemerkt dat deze erg klein vallen. Voor mij is de afstand van mijn schouders tot mijn benen anders niet lang genoeg, terwijl ik maar 1.62m ben. Nu zit hij precies goed, ook in de volledige lengte, want hij sleept zonder hakken niet over de grond. Ik ben hier zó blij mee! Dit is mijn nieuwe favoriete outfit, zeker weten.

Zwarte broek met split

Black Long Split Fitted Trousers - Gianna
Femme Luxe shoplog
Top van America Today – Broek van Femme Luxe – High Heels van Forever21

Deze Black Long Split Fitted Trousers (€16,95) had ik al een tijdje op het oog als alternatief voor mijn favoriete zwarte pantalon. Helaas is het vanwege de lengte niet het perfecte alternatief, want ik moet echt hakken aan onder deze broek. Anders sleept de split namelijk over de grond. Verder vind ik hem wel heel mooi, want hij accentueert je benen ontzettend mooi en het stofje voelt goed aan.

De broek heb ik besteld in maat 38 (10). Ik heb namelijk al eerder broeken (1 & 2) besteld bij Femme Luxe en deze zaten altijd precies goed. Dit is de eerste broek die te lang is, maar ik vind hakken hieronder gelukkig erg mooi staan, dus dat is precies hoe ik deze ga combineren. Daarnaast kun je de broekspijpen in de winter natuurlijk ook in je laarzen stoppen.

Roze playsuit met riem

Pink Belted Wrap Collar Playsuit
Playsuit van Femme Luxe

Het liefst wil ik weer iets meer kleur en printjes toevoegen aan mijn kledingkast. De laatste tijd heb ik meer basics aan mijn kledingkast toegevoegd, maar ik wil mijn outfits weer wat levendiger maken. Toen ik na dit statement deze Pink Belted Wrap Collar Playsuit (€20,95) tegenkwam, moest ik hem wel kopen.

En hoe leuk is hij? Ik vind de stijl van deze playsuit heel tof en de kleur is precies goed voor mij. Het voelt wel een beetje Barbie’ish, maar de kleur neigt gelukkig wel naar de donkerroze kant. De riem geeft het geheel een vintage look en feel, wat het een zachter uiterlijk geeft. Deze playsuit heb ik besteld in maat 38 (10) en zit goed.

Conclusie

Ik ben weer heel blij met de nieuwe items van Femme Luxe! Het is af en toe even goed kijken welke maat je het beste kunt nemen, maar op zich klopt het aardig. Ik kan bijna bij alles mijn normale maat kiezen, behalve bij jumpsuits. Wat mij betreft blijft het een hele leuke webshop met kleding van goede kwaliteit voor een zacht prijsje.

Welk item van deze Femme Luxe shoplog vind jij het leukst?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP