fbpx

Cibdol Oil

Diary #94: blogevent & in bad met Lush

Deze week stond er een blogevent op de planning. Ik ging naar Amsterdam om de nieuwe (Kerst)collecties van verschillende merken te ontdekken. Daarnaast had ik al mijn badproducten opgeruimd en ging ik lekker in bad met een Bath Bomb van Lush.

Maandag

Diary #94: blogevent & in bad met LushMaandag moest ik hard vooruit werken, omdat ik dinsdag vrijwel de gehele dag weg zou zijn. Ik heb dus veel artikelen geschreven en tussendoor ook nog aan mijn parttime baan gewerkt. Ik lunchte onder andere met een lekkere krentenbol en mijn moeder kwam ‘s middags thuis met twee leuke flamingo emmers. Het samenwonen komt steeds dichterbij en dit soort dingen heb je natuurlijk ook nodig.

Dinsdag

Diary #94: blogevent & in bad met LushDinsdag was ik bij een persdag in Amsterdam. Het is voor mij altijd eventjes reizen. Sinds dat mijn studenten-ov niet meer geldig is, ben ik veel selectiever geworden in het kiezen van events. Een persdag is daarentegen altijd een goed idee, omdat je op één dag meerdere merken ontdekt. Ik had samen met Mieke van Miek’s Mind afgesproken. Het is altijd gezelliger om met z’n tweeën een evenement te bezoeken. We zijn samen de verschillende merken afgegaan en hebben ons daar laten informeren. Iedere keer konden we zelf een item op onze wishlist laten zetten, waardoor je zelf kon ontdekken wat het beste bij je past. Tijdens het evenement was ik erg onder de indruk van de merken Olive Way, Little Ondine, Inika en een gin-tonic is natuurlijk altijd een goed idee. Na afloop kon je je wishlist inleveren en deze wordt dan na afloop toegestuurd. Ik kan niet wachten om al deze mooie merken uit te testen!

Diary #94: blogevent & in bad met LushEenmaal terug thuis was ik enorm moe. Ondanks dat we veel items thuisgestuurd kregen, kregen we op het event nog wel een fles wijn mee. Altijd leuk om iets tastbaars mee te krijgen, alleen als je vanaf Amsterdam nog twee uur naar huis moet is dat iets minder. Gelukkig had ik nog wel voldoende kracht om even mijn badspullen op te ruimen en zo een geschikte bruisbal te vinden. Ik ging uiteindelijk in bad met de Never Mind the Ballistics bath bomb. Deze heb ik vorig jaar in Londen gekocht. Het was een echt kleurenfestijn en hij rook erg lekker. Hij was zoet, maar had tegelijkertijd toch een frisse touch.

Woensdag

Diary #94: blogevent & in bad met LushWoensdag probeerde ik uit te slapen, maar ik kom echt weer in een ritme. Dit lukte dus niet echt. Ik kroop om 9:00 met spierpijn achter m’n laptop en begon met mijn werkdag. Een fles wijn tillen en 20 minuten door Amsterdam lopen was misschien niet zo’n goed idee. De volgende keer moet ik zo’n fles wijn misschien maar vriendelijk afslaan, hoe lekker het ook is. Op woensdag bewerkte ik nog wat video’s voor een freelance opdracht, die ik gelukkig net op tijd af kreeg. Woensdagmiddag vertrokken we namelijk rond kwart voor 5 naar Rotterdam voor Feyenoord – Ado Den Haag. Het was niet de beste wedstrijd, maar we wonnen wel met 2 – 0.

Donderdag

Diary #94: blogevent & in bad met LushIk was blij dat ik donderdag even geen andere afspraken had staan. Ik ben lekker aan de slag gegaan voor mijn blog en parttime baan, maar heb ook even een fijn momentje genomen voor mezelf. Er zijn tegenwoordig weer zoveel televisieprogramma’s die ik volg, dus op donderdag keek ik Kroongetuige terug met heerlijke ham-kaas croissantjes. ‘s middags ging ik aan de slag met mijn review over de Andrélon Zilver Care lijn. Ik ben heel blij met de lichte plukken in mijn haar, maar ben wel weer toe aan een verzorgende shampoo.

Vrijdag

Diary #94: blogevent & in bad met LushHoe mooi is dit? Het uitzicht vanuit mijn kamer op de vroege morgen. Ik moest vrijdagochtend namelijk om 10.00 uur in Tilburg zijn voor een feedback gesprek. Niets om je zorgen over te maken, ik had deze zelf aangevraagd. Het leek me fijn om na mijn eerste moment even te horen wat ik beter zou kunnen doen. Voor de rest ben ik op vrijdag stiekem aan het aftellen naar het weekend, omdat ik flink wat dagen achter elkaar heb gewerkt. Je denkt: oh, dat doe ik wel even een weekenddienst erbij. Alleen als je dan 12 dagen achter elkaar gewerkt hebt, dan ben je er op een gegeven moment toch klaar mee. Dit weekend ga ik lekker luieren. Al moet ik zaterdagmorgen helaas wel vroeg op..

Weekend

Diary #94: blogevent & in bad met LushZaterdagochtend werd ik wakker naast Roel. Best gek, dat dit binnenkort iedere dag zo is. Ik moest rond 08:45 opstaan om kaartjes te bemachtigen voor Feyenoord – Ajax. Ach, je moet er wat voor over hebben toch? Gelukkig weten we kaartjes voor mij en mijn moeder te bemachtigen in hetzelfde vak. Het is een beetje jammer dat je met geen mogelijkheid kaartjes naast elkaar kunt bemachtigen, maar misschien kunnen we in het stadion zelf nog met iemand ruilen. Daarna ben ik nog even terug naar bed gegaan en hebben Roel en ik ontbeten met roerei. Yum!

Zaterdagmiddag haalden we nog snel een cadeautje voor mijn opa en daarna gingen we met z’n allen door naar zijn verjaardag. We hebben daar de gehele middag gezeten en na het avondeten gingen we naar Roel. Daar hebben we de teleurstellende wedstrijd van Feyenoord gekeken. Tot de 2 – 0 overigens, want daarna heb ik de laptop dichtgeklapt. ;)

Zondag hadden we besloten om lekker te gaan wandelen. Het was prachtig weer, dus meer mensen dachten er zo over. Het was enorm druk. We hebben een rondje gelopen en daarna wilde we eigenlijk nog wat drinken op het terras. Het terras zat alleen vol, helaas. We hebben toen maar besloten om nog eventjes te wandelen en daarna naar huis te gaan.

Toen zat het weekend er weer op! Wat heb jij deze week gedaan?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Jessica J.

  Je haar ziet er erg goed uit! Oh, die Bath Bomb ken ik nog niet. Klinkt wel erg goed!

 • avatar
  Dana

  Leuk om te zien! Ik was alleen maar bezig geweest, dus ging als een speer er door heen.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP