fbpx

Cibdol Oil

Nivea MicellAIR Expert review

Nivea MicellAIR Expert review

De reinigingsproducten van Nivea zijn altijd mijn favoriet geweest! De nieuwe lijn Nivea MicellAIR Expert belooft de meest hardnekkige en waterproof make-up te verwijderen. Tijd voor de test!

Nivea MicellAIR ExpertNivea MicellAIR Expert review

De producten van Nivea MicellAIR Expert zijn te herkennen aan de klassieke zwarte verpakking. Ze hebben een luxueuze uitstraling en dat maakte me extra nieuwsgierig. Ik heb gekozen voor het micellair water, maar je hebt ook nog een oogmake-upremover en reinigingsdoekjes. 

Wanneer je make-up draagt die lang blijft zitten, dan is het vast herkenbaar dat je alsnog gaat slapen met restjes mascara of een laagje liquid lipstick. De micellen verwijderen effectief de kleinste vuildeeltjes als stof, olie en make-up. Dit doen ze zonder een residu of vettig laagje achter te laten op de huid. De huid krijgt een zuurstofboost en zorgt daarmee voor een verzorgde, gezond uitziende huid. 

De flessen micellair water zijn verkrijgbaar in 400 milliliter en 200 milliliter. Het is goed te zien dat de flessen bestaan uit twee delen vloeistof, die je dus ook door elkaar moet schudden voor gebruik. Het is een mix van droge olie met water. Daarnaast bevatten de product geen parfum, is het geschikt voor contactlensdragers en de gevoelige huid.

De werking

Je doet het micellair water op een make-up watje, drukt deze tegen de ogen en veegt het vervolgens af. Nadat je ogen volledig schoon zijn, maak je de rest van je gezicht schoon.

Dit werkt verbazingwekkend goed! Je haalt er door te drukken al veel make-up af en kunt de restjes zo wegvegen. Je hoeft niet veel druk te zetten, zelfs mijn waterproof mascara’s gaan er volledig af en je huid voelt na afloop super schoon aan. Ik vind het een fijne manier om mijn make-up eraf te halen en mijn gezicht te reinigen voor het slapengaan. Normaal gesproken doe ik dit in meerdere stappen, maar met deze Nivea MicellAIR Expert producten kan het in één keer.

De producten werken niet alleen goed, maar ze zijn ook nog eens geschikt voor mijn gevoelige huid. Op mijn droge huid prikt het heel eventjes bij het eerste contact, maar daarna heb ik nergens last van. En hallo, super zachte huid!

Conclusie


Nivea MicellAIR Expert review

De Nivea MicellAIR Expert micellair water is geschikt voor ieder huidtype. De reiniger maakt je gezicht op een zachte manier schoon, zonder een vettig of vuil laagje achter te laten. Je kunt waterproof er volledig mee verwijderen, zonder hard te boenen. Dat dit daardoor mijn favoriete make-upreiniger van het moment is hoef ik jullie waarschijnlijk niet te vertellen. Nivea is het opnieuw gelukt om een fijn innoverend product uit te brengen!

De Nivea MicellAIR Expert lijn is nu verkrijgbaar met korting op Bol.com.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP