Diary #126: pakjesavond & Kerstboom uitzoeken

Diary #126: pakjesavond & Kerstboom uitzoeken

De feestdagen gaan van start! Geheel onverwachts vierden we ineens pakjesavond en in het weekend gingen we de Kerstboom uitzoeken. 

Dinsdag 4 december

We waren maandagavond teruggekomen uit Londen, dat kun je lezen in mijn vorige diary. Daarom ging ik dinsdagmiddag met de trein terug naar huis.

Ik was nog flink moe van het vele lopen in Londen, maar gelukkig stond het artikel voor die dag al ingepland en stond er verder niet veel op de planning. Ik werkte mijn mail bij, deed de was en plofte al snel op de bank om bij te komen. Wel opende ik de eerste vakjes van mijn Kiehl’s adventskalender. Ik open vanaf nu (bijna) iedere dag een vakje op Instagram!

Woensdag 5 december


Diary #126: Pakjesavond & Kerstboom uitzoeken

Woensdagochtend had ik geen idee wat ik ‘s avonds zou gaan doen. We hadden geen plannen gemaakt voor pakjesavond en ik heb heel de dag zoveel mogelijk gewerkt. Ik heb mijn planning verder afgemaakt, wat to-do’s afgevinkt en wilde ‘s avonds eigenlijk nog editen. 

Toch stond er ineens een jutezak voor de deur en hebben we ‘s avonds ineens wél pakjesavond gevierd. We werden overladen met grappige cadeautjes, zoals vogelvoer, maar ik kreeg ook twee hele mooie gebaksbordjes van Blond Amsterdam. Daarnaast kregen we weer het uitje van de Sint, letterlijk en figuurlijk. Het uitje, de film Fantastic Beasts, staat gepland voor volgende week! 

Donderdag 6 december

Donderdag was mijn eerste productieve dag! Tijd om de weekvlog nog snel te editen. Helaas is mijn camera kapot, waardoor deze niet is geworden, zoals ik wilde. Voor de liefhebbers van mijn diary’s wel weer een voordeel, want dat is de reden dat ze terug zijn! In totaal heb ik 21 weken gevlogd, dus dat was wel even wennen, maar ik heb wel het idee dat artikelen schrijven toch iets beter bij mij past. Verder heb ik dan ook mijn planning aangepast en ben ik verder vooruit gaan schrijven. 

Vrijdag 7 december

Lima muesli Yoga & Protein

Vrijdag schoot ik ‘s ochtends foto’s van de Lima muesli’s. Ik vind het toch het fijnste om muesli’s ‘s ochtends te te testen en hier dan ook meteen een review over te schrijven. 

Diary #126: Pakjesavond & Kerstboom uitzoeken

Yes weekend! Deze week stond mijn vakantiemodus nog een klein beetje aan, dus ik had stiekem wel zin in weekend. Voordat we het weekend in gingen bestelde ik een prachtige nieuwe winterjas! Dit keer een keer eentje in een leuke kleur. Verder was het tijd om het Perfecte Plaatje terug te kijken en keek ik nog een aantal andere televisieprogramma’s. 

Zaterdag 8 decemberZaterdag gingen Roel en ik samen een Kerstboom uitzoeken. Het was de eerste keer dat we dit samen deden, want vorig jaar had ik er nog samen met mijn moeder eentje gehaald. De Kerstboom is er maar liefst eentje die groter is dan 2 meter en we zijn er allebei gek op! We hebben hem ‘s avonds versierd met de lampjes die we vorig jaar bij Intratuin in de sale kochten en alle Kerstballen die we hadden. Er zouden er nog een paar bij kunnen, maar dat maakt het ook juist wel leuk vind ik!

Diary #126: Pakjesavond & Kerstboom uitzoeken

Tussendoor gingen we nog even boodschappen doen en langs de drogist om een aantal foto’s te schieten voor een campagne. Gelukkig werden we niet raar aangekeken en was het niet te druk, waardoor ik precies de foto kon schieten die ik nodig had. 

Op zondag hadden we nog een verjaardag en ben ik door alle gezelligheid helemaal vergeten om een foto te maken! Hoe was jouw week?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP